U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Muller Van Severen speelt thuis

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Muller Van Severen doet Gent aan

Na een prestigieuze tentoonstelling in de Villa Cavrois in Rijsel was het ontwerpersduo Muller Van Severen ook te zien op de Design Market in Brussel, waar ze ons alweer van een volgende belangrijke stap op de hoogte brachten. Van 9 oktober tem 6 maart gaan ze immers in dialoog met de collectie van het Designmuseum van Gent.

De langverwachte uitbreiding van het museum komt eraan, tijd om de collectie een laatste keer voor de tijdelijke sluiting te tonen, en wel door de ogen van het Gentse ontwerpersduo Muller Van Severen. Zij vieren dit jaar hun 10-jarig bestaan.

Fien Muller en Hannes Van Severen werken al sinds 2011 aan een inspirerend oeuvre van sculpturale meubelstukken en objecten. Deze eerste grote tentoonstelling in hun thuisstad viert dit jubileum in twee delen. Op vraag van Desigmuseum Gent gingen de ontwerpers aan de slag met de uitzonderlijke collectie van het museum. Hun intuïtieve en eclectische selectie van een 100-tal collectiestukken gaat in dialoog met eigen werk in een grote installatie op het gelijkvloers van het museum. In de historische salons tonen ze hun parcours door de blik van 10 sleutelfiguren die mee hun pad hebben bepaald.

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn