U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Mublo lanceert outdoorlijn

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Het Belgische label Mublo kijkt al graag vooruit naar de warme maanden met een eerste outdoorcollectie. De esthetiek is eigentijds en tijdloos tegelijk. Voor het design van de stuks vond Mublo inspiratie in de modernistische architectuur en hoe deze architectonische stijl zich verhoudt tot de natuur. De meubels worden dan ook gekenmerkt door robuuste vormen, uitgesproken lijnen en volumineuze elementen. Met hun interessante hoeken geven de meubelen een karaktervolle touch aan elke buitenruimte. Tegelijk zijn ze door hun genereuze formaat extreem comfortabel, wat je weer een gevoel van luxe en welzijn geeft. Ideaal voor lange lente- en zomeravonden.

Niet onbelangrijk: in Mublo’s missie staat samenwerking met Europese makers centraal. De outdoorcollectie is gemaakt in Spanje met stoffen die vervaardigd zijn in België. Naast een ‘sterke, krachtige’ look, zijn ook de materialen waarmee de outdoorcollectie gemaakt werd letterlijk sterk en krachtig om een lange levensduur te garanderen. Zo zijn de buitenzitmeubelen voorzien van kussens die bekleed zijn met een speciale outdoorstof. Deze is behandeld met een solution-dyed olefine waardoor de kussens niet zullen verkleuren door zonlicht of regen. Ook bacteriën en schimmels krijgen geen kans. De kussens drogen bovendien snel en kunnen makkelijk gewassen worden na het zomerseizoen. De meubels zijn gemaakt van aluminiumstructuren van 2mm dikte, om schade als deuken zoveel mogelijk te voorkomen.

Alle meubelstukken uit Mublo’s outdoorcollectie zijn verkrijgbaar in zowel zwart als wit aluminium. Ook fijn: elk meubel komt met zijn eigen beschermhoes. De campagnebeelden zijn gemaakt door fotograaf Tim Van de Velde, waarin de strakke lijnen van de collectie prachtig naar voren komen tegen de achtergrond van de prachtige Vlaamse Ardennen.

www.mublo.com

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn