U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Mublo lanceert linnencollectie

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Natuurlijk, tijdloos en duurzaam: linnen is hot. En niet alleen in de kleerkast, maar ook zeker in het interieur. Het Belgische interieurmerk Mublo lanceert nu een duurzame collectie van huistextiel waarin linnen de hoofdrol speelt. Van handdoeken tot een bed-set: voor iedere ruimte in huis is er wel een linnen must have.

Met zijn organische structuur en uitstraling sluit linnen perfect aan bij de natuurlijke materialentrend van 2022. Waar je bij linnen woonaccessoires wellicht vooral denkt aan gordijnen, trekt Mublo het graag breder. Met de nieuwe huistextiel collectie laat het jonge interieurmerk zien hoe veelzijdig linnen is.

Mublo’s linnencollectie slaat geen ruimte in huis over. Zo staan de superzachte badhanddoeken en gezichtsdoekjes in wafelstructuur prachtig in de badkamer én zijn ze ook fijn voor de huid. In de slaapkamer past de ademende overtrekset, het (hoes)laken en de kussensloop. De plaid, afgewerkt met korte franjes, komt zowel op bed als op de bank tot zijn recht. En in de keuken kan de keukenschort en keukenhanddoek niet ontbreken. Door de unieke glans en natuurlijke kleuren van het tafelkleed, tafelloper en de servetten krijgt, tot slot, ook de eettafel een upgrade. Het kleurenpalet van licht en donkergrijs, zilver en zachte pasteltinten als blauw en roze oogt rustgevend en stijlvol.

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn