U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

moróro lanceert Rocco jr.

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

moróro stelt Rocco jr. voor, het kleine broertje van het multifunctionele buitenobject en bestseller Rocco. Daarmee is de gegeerde designvuurschaal die je kan omvormen tot een grill of ijsemmer nu ook geschikt voor kleinere tuinen, (stads)terrassen, dakterrassen en andere compacte buitenruimtes.

In 2017 was Rocco het eerste multifunctionele buitenobject in de collectie van moróro. Ondertussen is het succes van de designvuurschaal die je kan omvormen tot grill, ijsemmer en tafel grenzeloos. Van België tot in Canada is Rocco een graag geziene gast in de tuinen van outdoorliefhebbers die houden van moróro’s gekende mix van robuust comfort en verfijnd design. ​

Speciaal voor compacte buitenruimtes pakt moróro dit jaar uit met een kleinere versie. Ook Rocco jr. kan je standaard verkrijgen als vuurschaal en met behulp van de juiste accessoires omvormen tot ijsemmer of grill. Met uitzondering van de parasolvoet kan je dit tuinmeubel verder aanvullen met een tafelblad en een vuurdovende cover met bijhorende handvaten. ​

Rocco jr. is vervaardigd uit gepoedercoat aluminium en cortenstaal. Dit maakt dit buitenobject licht, maar tegelijk ook stevig en bestand tegen alle weersomstandigheden. De stelvoeten zijn regelbaar en maken geen krassen in de ondergrond. Ook goed om weten: dankzij een aantal doordachte uitsparingen onderaan worden luchtcirculatie en de afvoer van water mogelijk gemaakt. Bovendien kan je dankzij de mooie pasvorm van de zijelementen houtblokken netjes schikken.

Afmeting: Ø120cm (ter vergelijking – Rocco heeft een diameter van 160 cm) ​

Kies de standaardkleur zwart of personaliseer dit designobject met een RAL-kleur naar keuze.

Over moróro

moróro staat bekend om zijn verfijnde, warme en robuuste ontwerpen met een knipoog naar de Braziliaanse architectuur. Dat vertelt ook de naam moróro, die verwijst naar een huis dat werd ontworpen door de Braziliaanse architect Marcio Kogan. Het Belgische outdoormerk werd in 2017 opgericht door Veerle Lapierre en Karel Vanhuyse: een Vlaams ondernemerskoppel dat in de zoektocht naar sterke, doordachte, no-nonsense outdoorconcepten zelf aan het produceren sloeg.

Hun eerste outdoorobject Rocco groeide al snel uit tot een internationaal succes. Naast samenwerkingen met gerenommeerde designers, ontwerpt Veerle ook zelf. Zo zijn Phaar, Saul, Luz en Garzón ontwerpen van haar hand. Sinds 2022 heeft het internationaal groeiende outdoorlabel een vaste stek in het Belgische Krombeke, in een architecturale nieuwbouw met brute schuurallures te midden van de Vlaamse natuur en omringd door de volledige moróro-collectie.

www.mororo.be

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn