U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Morgen afscheidsviering Bernard Deheegher

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

De afscheidsviering voor Bernard zal op zaterdag 23 oktober om 10u30 plaatsvinden in de parochiekerk Sint Bavo van Watou, gevolgd door de teraardebestelling op het kerkhof van Watou.

Er is gelegenheid tot groeten van de familie voor de dienst vanaf 10u. Bernard kan een laatste groet gebracht worden in het Uitvaartcentrum Demuys, Duinkerkestraat 143 te 8970 Poperinge, elke werkdag van 14.30 uur tot 19 uur en op zaterdag van 14.30 uur tot 18 uur.

Bloemen noch kransen, wie een bijdrage wil schenken, kan een gift overmaken t.v.v. het Internationaal Gregoriaans Festival van Watou op het bankrekeningnummer BE34 4673 2237 019. Online condoleren kan via www.demuys.be

Sinds zijn indiensttreding in 1984 als verantwoordelijke voor meubelexport, eerst binnen Febelhout, en sinds 2007 bij Fedustria, en tot aan zijn pensionering in januari 2018, was Bernard hét gezicht van de Belgische meubelindustrie in het binnen- en buitenland, waarbij hij een beroep kon doen op een breed netwerk van contacten met producenten, invoerders, handelaars, journalisten en beursorganisatoren. Hij zorgde voor het succes van BelgoFurn.

Als Bourgondiër straalde hij “het goede leven” en gezelligheid uit, met zijn charme wist hij de moeilijkste contacten te charmeren, mede waardoor het niet makkelijk was om “neen” tegen hem te zeggen en hij vaak zaken gedaan kreeg wat bij anderen niet of maar moeilijk lukte.

Zijn onverwachts heengaan laat bij vele vrienden uit de sector in binnen- en buitenland een grote leegte na. Ons medeleven gaat in het bijzonder uit naar zijn echtgenote Martine en zijn kinderen Benoit en Bénédicte.

Bron: Fedustria

 

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn