U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Montana lanceert de Mini-serie

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Sinds 1982 volgt Montana Furniture de filosofie dat ieder van ons behoefte heeft aan de vrijheid om zich uit te drukken alsook een natuurlijk verlangen heeft om eigen persoonlijke ruimtes te creëren. Vandaar de lancering van de Montana Mini serie. Een reeks van veelzijdige en kleurrijke opbergmodules aangevuld met accessoires zoals spiegels en een prikbord.

Montana introduceerde recent verschillende nieuwe toevoegingen aan de ongecompliceerde Mini serie. De reeks kenmerkt zich door kleine modules (allen 35x35cm en 25cm diep) die op talloze wijzen met elkaar gecombineerd kunnen worden. Binnen het aanbod zijn er meerdere varianten beschikbaar, allen vervaardigd uit het bekende duurzame Montana MDF, slechts 8mm dik. Door modules met lades, kleinere spiegels, een prikbord en een plint toe te voegen aan de reeks, slaagt Montana erin te voldoen aan ontelbare opbergwensen. En dit in alle kleuren van de regenboog, want de reeks is te verkrijgen in 10 tinten die elkaar moeiteloos aanvullen.

www.montanafurniture.com

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn