U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Moduleo heeft nieuwe houtdessins uit

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Een weelderige urban jungle, een overvloed aan natuurlijke elementen. We willen massaal buiten naar binnen brengen. Moduleo speelt in op dat verlangen met nieuwe houtdessins en -kleuren in de LayRed collectie. Deze renovatievriendelijke vloer is beschikbaar in 40 unieke houttinten: een kleur voor elk interieur.

Moduleo geeft een update aan de LayRed ‘engineered’ PVC-vloer met geïntegreerde ondervloer. Naast  nieuwe houtdessins krijgt de vloer ook een nog betere beschermlaag. De LayRed collectie ziet er levensecht uit en voelt ook zo aan. De collectie is uitgebreid met nieuwe houtdessins van elegant tot uitgesproken levendig, en van licht tot donker. Er zijn twee plankformaten. De grote planken hebben een ‘embossed in register’-textuur: een hyperrealistische reliëfstructuur die de nerven en knoesten echt tastbaar maakt.

Met Moduleo LayRed komen design, ongeëvenaarde sterkte en buitengewoon comfort samen in één vloer. Moduleo LayRed is waterbestendig en door een premium beschermlaag is hij nog beter bestand tegen krassen en vlekken. Verder voelt hij zacht aan en dempt hij het geluid. De ideale vloeroplossing voor elke ruimte in huis, ook in de badkamer en de keuken.

Door de geïntegreerde ondervloer is het niet nodig om de bestaande vloer te egaliseren. Moduleo LayRed is sterk genoeg om verschillen in de bestaande vloer te overbruggen. De geïntegreerde ondervloer vangt oneffenheden op zodat het vloeroppervlak mooi vlak blijft. Moduleo heeft een betrouwbare kwaliteit en een lange levensduur, wanneer de vloer goed onderhouden wordt geeft Moduleo een garantie tot 20 jaar.

Ontdek de nieuwe Moduleo LayRed-collectie op www.moduleo.nl

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn