U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Middernacht bedden verhuist van centrum naar Heidebaan te Sint-Niklaas

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Middernacht Bedden heeft als speciaalzaak sinds 1970 een stek in de binnenstad van Sint-Niklaas. Het bedrijf wil in de toekomst sterk inzetten op visibiliteit en verhuist daarom naar een nieuwe locatie aan de Heidebaan 90 in Sint-Niklaas.

Samen met de verhuis zal Middernacht in de toekomst haar commercieel beleid bouwen rond minder merken, waarop ze meer focus gaat geven. ‘Wij hoeven niet het grootste aanbod te hebben, wel het beste aankoopadvies’, stelt zaakvoerder Luc Middernacht.

‘We hebben een cliënteel dat op zoek gaat naar meerwaarde en naar aankoopbegeleiding. Op basis daarvan hebben we beslist om ons merkenbeleid grondig aan te passen. We focussen voortaan op de beddenmerken VISpring, Magnitude en Nox. Het assortiment van Lattoflex blijven we aanbieden. Qua bedlinnen gaan we voluit voor de kwaliteit en het design van Formesse en Lysdrap. Deze zes merken vormen de hoeksteen van ons aanbod, daarmee kunnen we elke klant bedienen die de betere prijs-kwaliteit zoekt.’

Online verkoop

Middernacht Bedden zet ook extra in op online verkoop. Luc legt uit: ‘De laatste jaren merken we vooral bij bedlinnen dat de klant online verkoop heeft omarmd. De klant doet dit vanuit een behoefte aan snel en gemakkelijk kopen, zonder zich te hoeven verplaatsen. We willen onze klanten deze service voortaan ook bieden via een webshop op onze website www.middernachtbedden.be. Daar vind je het gamma hoeslakens van Formesse op terug.’

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn