U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Meubi-Connect

De Coronaperiode zorgt voor grote uitdagingen in onze sector. Daar zijn we ons zeer goed van bewust. Nu vele nationale en internationale beurzen niet doorgaan op korte en middellange termijn, is er een acute nood aan één of meerdere koopmomenten.

De Coronaperiode zorgt voor grote uitdagingen in onze sector. Daar zijn we ons zeer goed van bewust. Nu vele nationale en internationale beurzen niet doorgaan op korte en middellange termijn, is er een acute nood aan één of meerdere koopmomenten.
Meubihome wil hierbij helpen en noden en wensen van retailer en fabrikant samenbrengen. Meubihome is het vakblad van Navem, de Belgische vereniging van Meubelhandelaars.We hebben daarom het digitale B2B-platform Meubi-Connect ontwikkeld waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen. Zeer veilig en volledig afgeschermd voor de consument.

Hoe werkt het voor de fabrikant?

De fabrikant toont nieuwe producten en zorgt voor inspirerend fotomateriaal, toffe video’s en interessante productomschrijvingen.
Elke deelnemende fabrikant krijgt de mogelijkheid om een korte intro te geven: via een introductietekst, introductiefilm of opgenomen webinar. Op de site zal zichtbaar zijn wanneer welke fabrikant zich zal tonen. Op deze manier kan de fabrikant vertellen wat nieuw is, promo voeren en vertellen wat er de moeite waard is om te bekijken.

Tijdens vooraf besproken koopmomenten is er rechtstreeks en onmiddellijk contact tussen winkelier en fabrikant. De fabrikant kiest zelf op welke manier hij wil communiceren (Whatsapp, FaceTime, Zoom, Google Hangouts, Messenger, mail, tel, GSM…)

Elke fabrikant krijgt assistentie indien nodig om de site te uploaden. Dit wordt voorzien door CDesign Graphics, het grafisch bureau van Meubihome en Meubi-Connect.

Op deze site komen geen prijzen te staan, tenzij de fabrikant dit echt zou willen. De prijzen kan de handelaar dan vragen aan de fabrikant door een eenvoudige druk op de knop. De fabrikant bepaalt dan zelf aan wie hij de prijzen geeft.

Hoe werkt het voor de handelaar?

Als handelaar kan je Meubi-Connect GRATIS bezoeken via jouw eigen aangemaakte professionele log-in. Check ik!

Je kan zoeken op de naam van de fabrikant of een gewenste productcategorieën selecteren (woonkamer, slaapkamer, bureau, decoratie, verlichting…)

De voordelen en sterke punten!

  • Wij creëren een uniek koopmoment tussen retailers en fabrikanten, nu vele beurzen niet doorgaan.

  • Kom zonder je te verplaatsen snel en onmiddellijk in contact met elkaar;

  • De ganse sector ontvangt wekelijkse een mailing met het recentste nieuws

  • Het is permanent waardoor er meer tijd is om te communiceren

  • Genereer nadien gerichte bezoeken voor uw vertegenwoordigers.

Leg connecties, gebruik de vele call-to-actions

De website kan je bekijken op https://www.meubiconnect.be/nl

Heb je interesse, mail of bel ons!

Met vriendelijke groet,
Tom Steenhoudt
tom@navem.be
02 478 46 19
0474 459 853

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn