U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

MEUBELZAAK START ALS EERSTE IN BELGIË MET VERKOOP VAN RELAXZETELS AAN HUIS

De coronacrisis leert ons dat zelfs in moeilijke tijden veel ondernemers innovatieve en creatieve oplossingen bedenken. Zo zag de Dendermondse meubelzaak Zetels De Man de coronacrisis als een kans om een nieuw concept uit te rollen. Verschillende relaxzetels gratis testen bij u thuis, het kan voortaan. Van maaltijden, cadeauboxen en allerhande pakketjes, tot een mobiele relaxzetelwinkel aan de deur.

De coronacrisis leert ons dat zelfs in moeilijke tijden veel ondernemers innovatieve en creatieve oplossingen bedenken. Zo zag de Dendermondse meubelzaak Zetels De Man de coronacrisis als een kans om een nieuw concept uit te rollen. Verschillende relaxzetels gratis testen bij u thuis, het kan voortaan.

Van maaltijden, cadeauboxen en allerhande pakketjes, tot een mobiele relaxzetelwinkel aan de deur. Sinds het coronatijdperk zijn bedrijven naarstig op zoek naar oplossingen om hun producten aan de man te brengen. Zo zag ook ondernemer René Mergan, van meubelzaak Zetels De Man, de kans om zijn fysieke relaxstudio op wielen te zetten. Relax Aan Huis, zo heet het nieuwe concept van de meubelzaak. 

“Het idee van Relax Aan Huis is oorspronkelijk in het leven geroepen na de lockdown in maart, maar we zien duidelijk dat het permanent een succes is. Ouderen die minder mobiel zijn, vinden het vaak lastig om zich naar onze toonzaal te verplaatsen of hun kinderen hebben het druk en geen tijd om samen met hen onze relaxstudio te bezoeken. We draaien de rollen gewoon om dachten we. In plaats van onze klanten in de toonzaal uit te nodigen, nemen wij het initiatief en brengen wij onze relaxzetels tot bij hen thuis.”, aldus René Mergan.

De vergrijzing is een feit en hierop inspelen als ondernemer is een slimme zet. Ouderen blijven steeds langer zelfstandig thuis wonen en nemen dus langer zelf aankoopbeslissingen. Naast de huidige 65-plussers, stroomt ook een nieuwe generatie in. Deze ‘nieuwe ouderen’ richten zich meer op genieten, beleven en ontwikkelen. Zij zullen hiervoor naar verwachting meer van hun spaargeld aanspreken.

“Met Relax Aan Huis mikken we niet enkel op een oudere doelgroep, met de klassieke elektrische comfortrelaxen, maar ook op 50-plussers en drukbezette tweeverdieners, die effectief willen zien of de relaxzetel wel in hun interieur past. Net daarom bieden we ook heel wat designrelaxzetels aan voor in een eigentijds interieur.”, besluit hij. 

De mobiele relaxwagen aan huis bestellen is gratis en kan via telefoon. Via hun nieuwe website www.relaxaanhuis.be kunnen alle relaxen worden bekeken en gereserveerd. 

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn