U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Meet Jack van Rolf Benz

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Model Jack van Rolf Benz is een buitengewone ‘hybrid chair’ voor iedereen die verlangt naar een moment ontspanning. De in kernleder uitgevoerde allrounder is niet exact een ligstoel maar ook niet zomaar een fauteuil, hij vervult een ergonomische functie. Jack, vormgegeven door de Milanese ontwerper Luca Nichetto en vernoemd naar zijn zoon, vormt een karaktervol design-statement in de exclusieve woonruimte.

Ontdaan van franje, dat kan je wel zeggen van dit ontwerp. Jack is van hoofd- tot voeteneinde ingesteld op effect: uitvoerig verwerkt en functioneel doordacht, heeft de zwevende constructie niet alleen een ontspannend effect op lichaam en geest, maar weet dit ook de aandacht van de toeschouwer te trekken. Als designobject vormt de vorm- en kleurgeving in cognac of antraciet een accent, waar hij ook staat.

Jack is er eentje voor kenners. In zijn stabiele, zwarte stalen onderstel is een zitschaal van kernleder bevestigd als een luxueuze hangmat. Het unieke comfort van Jack ontstaat door de combinatie van de gestoffeerde kussens die op de leren schaal liggen en die in alle beschikbare materialen en kleuren uit de Rolf Benz bekledingscollectie kunnen worden uitgevoerd. Zo ontstaat een leesfauteuil voor de een en een plek voor creatieve overpeinzingen voor de ander.

Geen klein detail: compleet made in Germany.

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn