U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Medische staf Rode Duivels kiest opnieuw voor Ergosleep®

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Een goede nachtrust is cruciaal voor elke sporter. Zeker wanneer de inzet zo hoog is als tijdens het komende EK, wil de medische staf van de Rode Duivels dan ook niets aan het toeval overlaten. Daarom kiest het voor zijn spelers voor de op maat gemaakte bedden van Ergosleep®. Net zoals tijdens het WK van 2018 werd van elke speler het unieke SLAAP-DNA® opgemeten. Vervolgens stelde Ergosleep® elk bed volledig af op basis van het persoonlijke slaapprofiel.

De EK-koorts bereikt zijn hoogtepunt nu Roberto Martinez zijn voorselectie bekend gemaakt heeft. Als nummer 1 op de FIFA-ranking behoort België tot één van de favorieten van dit EK waardoor de druk op de bondscoach en zijn spelers torenhoog is. Ook de medische staf en Philippe Rosier, Health & Performance Manager bij de Koninklijke Belgische Voetbalbond weten hoe belangrijk het is om de spelers topfit te houden, zeker nu velen onder hen de voorbije maanden een marathon aan wedstrijden hebben moeten spelen.

Philippe Rosier legt uit waarom de nachtrust van spelers zo cruciaal is voor hun prestaties op het veld: ‘De Rode Duivels zijn omringd door een professioneel team van sportartsen, fysiotherapeuten, massagetherapeuten, en zelfs nutritionisten. Die moeten er voor zorgen dat de medische omkadering optimaal is. Op een groot – en hopelijk voor ons ook langdurend – tornooi zijn echter ook recuperatie en een optimale nachtrust van cruciaal belang. We willen niets aan het toeval overlaten en hebben na een grondig marktonderzoek ervoor gekozen om onze Rode Duivels te laten slapen op gepersonaliseerde Ergosleep® bedden.’

Groot vertrouwen

Ook voor het WK 2018 koos de medische staf van de Rode Duivels reeds voor Ergosleep®. Het is voor Frank Verschuere, Managing Director van LS Bedding Group een fijne blijk van vertrouwen dat de voetbalbond de samenwerking voortzet. ‘Al meer dan 30 jaar zijn we pioniers op vlak van ergonomisch slaapcomfort. We zijn uiteraard fier dat de Rode Duivels voor de tweede keer op rij kiezen voor onze knowhow. Bovendien zijn we een 100% Belgisch bedrijf: van concept tot eindafwerking, alles gebeurt in België. Dit partnership met de Rode Duivels – hét nationale uithangbord bij uitstek – is een mooie bekroning van ons jarenlange werk en doorgedreven passie.’

Philippe Rosier beaamt: ‘Dit is een mooi voorbeeld van een professionele en wederzijds verrijkende samenwerking waarbij wij als voetbalbond het ook als een belangrijke opdracht zien om Belgische knowhow en technologie te promoten.’

Slapen op maat

Ergosleep® heeft alle Duivels digitaal opgemeten in zijn Belevingsstudio, om zo hun unieke SLAAP-DNA® te berekenen. Deze gegevens, die rekening houden met gewicht, lichaamsbouw en favoriete slaaphouding, worden vertaald naar een uniek bed, volledig op maat van elke Rode Duivel. Frank Verschuere voegt er aan toe: ‘Ons bewegingsgestel en onze ruggengraat worden gedurende de dag zwaar belast, en bij topsporters des te meer. ’s Nachts tijdens onze slaap recupereert ons lichaam en in het bijzonder onze ruggengraat. Door de bedden zo af te stellen dat de schouders en heupen de nodige ruimte krijgen, terwijl het hoofd, de lenden en de benen daarentegen extra ondersteuning genieten, zal de ruggengraat mooi recht komen te liggen, wat resulteert in een verkwikkende en deugddoende nachtrust.’

Op 12 juni geven onze Duivels het startschot tegen Rusland, op 11 juli eindigt het voetbalfeest tijdens de grote finale in Londen. Tous Ensemble!
Meer informatie op www.ergosleep.com.

OVER LS BEDDING GROUP
· Ergosleep® is een gepatenteerd merk van LS Bedding Group.
· De groep ontwerpt, fabriceert en vermarkt unieke, hoogkwalitatieve en ergonomisch verantwoorde slaapconcepten en -systemen.
· De LS Bedding Group werd opgericht in 1946 en heeft zijn hoofdkantoor in Maldegem. De productievestigingen bevinden zich in Maldegem en Harelbeke.
· Naast Ergosleep® heeft LS Bedding Group ook de merken Magnitude (www.magnitude.be) en NOX (www.nox.be) in haar portfolio.
· Alle slaapsystemen zijn verkrijgbaar in België, Nederland, Frankrijk & Duitsland in de betere slaapcomfort-en/of meubelwinkel. Alle Ergosleep®-dealers kan je terug vinden op: www.ergosleep.com/dealers/
· Sinds de opmeting via de unieke SLAAP-DNA® Belevingsstudio van Ergosleep®, kennen reeds meer dan 550.000 mensen hun SLAAP-DNA®.
· www.lsbedding.com.

 

 

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn