Leden

U bevindt zich in het professionele gedeelte van de website

Mechelse ondernemers vinden elkaar onder de Spaanse zon en bieden online bedden en toebehoren aan

Piet Verlinden en Wim Voss, twee bekende ondernemers uit Mechelen, hebben samen het nieuwe PV Hotel Collection opgericht, zo meldt Made In. Daarmee bieden ze een online gamma aan bedden en toebehoren aan aan een internationaal publiek.

Voor het online platform werken Verlinden en Voss samen met het Spaanse merk Pikolin. ‘In combinatie met onze jarenlange ervaring zorgt dat voor een uniek aanbod voor elk budget’, stelt Piet Verlinden, in Mechelen welbekend als Unizo-voorzitter en zaakvoerder van Verlinden Slaapconfort. ‘Dit nieuwe initiatief biedt de mogelijkheid om het slaapcomfort dat je in tophotels vindt voortaan ook thuis te beleven.’

Wim Voss plaatste de Pikolin-slaapproducten van PV Hotel Collection alvast in Viluz in Marbella. Dat resort wordt uitgebaat door zijn echtgnote. ‘Op die manier kunnen internationale klanten het gamma van PV Collection in een unieke omgeving ontdekken om het dan nadien ook thuis te beleven’, besluit hij.

Met PV Hotel Collection breidt Verlinden Slaapconfort niet alleen haar assortiment uit, maar internationaliseert zo ook haar klantenbestand.

 

 

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn