Leden

U bevindt zich in het professionele gedeelte van de website

Matrassenleverancier M line lanceert 3D-configurator voor boxsprings en bedden

Matrassenmerk Mline geeft klanten nu ook de mogelijkheid om boxsprings en bedden volledig in 3D te configureren. Shoppen wordt zo persoonlijk gemaakt door een ‘real-time’ samenstelling van boxspring of bed. De configurators worden uitgerold in de Nederlandse en Belgische markt. Dat meldt het bedrijf in een persbericht.

De afgelopen jaren is de online oriëntatie op complexe producten in een enorme stroomversnelling geraakt. Doordat fysieke winkels zijn gesloten, in verband met de Covid-19 gerelateerde lockdowns, zoeken consumenten hun heil in de digitale wereld.

De 3D-configuratoren maken de barrière voor de klant om online hun aankoopbeslissing te maken zo klein mogelijk. Daarnaast biedt het ook de verkoopmedewerker in de winkel een mooie tool om de vele opties zichtbaar te maken. Klanten kunnen een keuze maken in verschillende hoofd- en voetborden, de kleur, bijpassende matrassen en accessoires als LED verlichting en nachtkastjes.

In samenwerking met de augmented reality agency Boldly-XR en webdeveloper Applepie is deze state of the art oplossing gebouwd, hierbij is het Saas (Softwarea as a Service) 3D-platform van Expivi als basis gebruikt.

Meer informatie:
https://www.mline.be/

De producten van M line kan u als handelaar aanschaffen op https://www.meubiconnect.be/nl

 

 

 

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn