U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

MasterClass zegt het met pastels

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Spice up your kitchen met de prachtige pastel gekleurde pannen van MasterClass. Ze zijn niet alleen uitgevoerd in frisse kleurtjes zoals Mint Green, iets donkerder Hunter Green en een trendy Lavendel, maar zijn daarnaast ook nog eens oersterk en super praktisch in gebruik. Deze sterke, betrouwbare braadpan van gegoten aluminium van MasterClass is lichter dan gietijzer, maar net zo sterk. De warmte wordt snel en gelijkmatig verdeeld en erg lang vastgehouden. De pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, dus ook voor inductie en in de oven.

Met een inhoud van 2,5, 4 of 5 liter is hij perfect voor het bereiden van grote en kleine maaltijden. Met een speciale twee lagen anti-aanbaklaag en een krasvaste coating is de pan gemakkelijk schoon te maken (advies is handwas). Door gebruik zal er een patinalaag op de bodem ontstaan die de prestaties van de pan blijven verbeteren.

MasterClass is een merk van het Britse KitchenCraft en passend bij deze pannen zijn er ook andere keukenproducten zoals een theepot en cafetière in dezelfde kleuren. Er zit een levenslange garantie met vijf jaar non-stick garantie op de pan.

www.thecollectie.com

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn