U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Marni opent nieuwe winkel in Milaan

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Het is altijd uitkijken naar de opening van nieuwe winkels van Marni. Het Italiaanse modelabel is rebels en toonaangevend in design. Tijdens Salone del Mobile opende de nieuwe flagshipstore in Milaan, in het hart van de Gouden Driehoek, aan Via Montenapoleone 26. Bedoeling van de boetiek is dat de architectuur en sfeer de bezoekers meeneemt naar een heuse reis van de zintuigen. Bedenker van het concept is de creatief directeur van het huis: Francesco Risso, die samen met het in-hous architectuurteam een soort creatieve hub bedacht waar mode en design compleet samenvallen.

Opvallend op de twee verdiepingen (én de trappen) is de juxtapositie tussen all-over tapijt en zilveren spiegelwanden. Daardoor springen de vele kleuren en dessins van de avant-garde collecties extra in het oog. Het mag duidelijk zijn dat Risso al een stap verder staat dan de heersende gouden tinten en velours bekledingen die nu nog in vele winkels bon ton zijn.

www.marni.com

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn