U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Marketing EK voetbal anno 2021: ‘Drink water, geen cola’.

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Als Cristiano Ronaldo ooit bij u over de vloer komt, weet u alvast welk drankje niet aan te bieden. De Portugees verwijderde bij een persconferentie de Coca Cola-flesjes die op de tafel stonden. ‘Drink water’, voegde hij er nog met een brede grijns aan toe.

Dat Ronaldo een Spartaans regime onderhoudt om zijn imposante lichaam in vorm te houden, weet iedereen. Frisdrank is dan ook uit den boze voor de wereldspits.

In een interview vertelde hij ooit dat het voor zijn zoontje Cristiano Junior ook verboden is. ‘Soms drinkt hij Coca-Cola of Fanta en dan word ik boos. Als hij chips of frietjes eet, dan hebben we ruzie.’ Op de persconferentie toonde hij dus nog maar eens zijn afkeer voor frisdrank. Wellicht levert het Ronaldo wel een boete van de UEFA op. Coca-Cola, dat miljoenen betaalt om sponsor te zijn op het EK, kon de actie ongetwijfeld minder appreciëren.

De marketingmachine van IKEA speelt hier alvast zeer snel op in met een hervulbare fles water ‘Christiano’. Het ijzer smeden terwijl het heet is. Wat zou de Portugees hiervan denken?

https://sporza.be/nl/2021/06/14/-drink-water-cristiano-ronaldo-toont-afkeer-voor-frisdrank-op-persconferentie~1623699632460/

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn