U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Marita Wulms viert 50 jaar dienst bij Morres

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Hoe trouw en toegewijd het Morres personeel is, mag opnieuw blijken uit het jubileum van Marita Wulms. Afgelopen zondag 6 augustus was Marita maar liefst 50 jaar in dienst bij Morres! Ze startte een halve eeuw geleden op de expeditie dienst en bleef daar haar hele carrière werken. Want Marita is een kei in het plannen van de leveringen en daarom van onschatbare waarde voor Morres. Ze heeft niet alleen jarenlange ervaring en dossierkennis maar is ook iemand die out of the box kan denken om tot oplossingen te komen voor de meest uiteenlopende uitdagingen. Haar collega’s weten dan ook dat ze altijd op haar kunnen terugvallen als een echte rots in de branding. Daarnaast is Marita sterk klantgericht en daarom een echte Morresser in hart en nieren en 100% loyaal aan het bedrijf.

Ook al heeft Marita intussen 50 jaar Morres op de teller, ze wil nog graag verder blijven werken, maar niet meer full time…

www.morres.com

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn