U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Maisons Du Monde opent 26ste winkel en zet in op kinderkamers

Vanaf 1 januari 2021 treedt de uitgebreide producentenverantwoordelijkheid, kortweg UPV, voor matrassen in werking. Voor de consumenten betekent dit dat zij vanaf 1 januari 2021 met hun oude matras gratis terechtkunnen op het recyclagepark, en dat ze bij de aankoop van een nieuwe matras een milieubijdrage zullen moeten betalen. Deze milieubijdrage dient om de ontmantelings- en verwerkingskosten van de afgedankte matrassen te financieren en is tevens bestemd voor onderzoek en ontwikkeling naar ecodesign van nieuwe matrassen.

In Roeselare ging op 18/06 de volgende Maisons Du Monde open, de 26ste winkel in België.

Maisons Du Monde:

‘Nu meer dan ooit zorgen we dat onze woningen helemaal klaar zijn om er mooie en gelukkige momenten met ons gezin in door te brengen. Of het nu is om te cocoonen, te telewerken, plezier te maken of er even in weg te dromen: we kiezen voor decoratie die we graag zien en bij onze noden past. De nieuwe kindercollecties mixen en matchen prints en halen overal inspiratie uit. Natuurlijke materialen, knalkleuren en een boho spirit kan je zowel in de kinderkamer als in de andere ruimtes toepassen.

Een cocon voor het hele gezin

Een neovintage stijl, delicaat rotan meubilair, accessoires in natuurlijke materialen: wij geven onze gezinscocon een bohemien tintje en spelen met zachte lijnen en een palet van zonnige, poederachtige kleuren. We willen meer dan ooit thuis tijd doorbrengen met ons gezin en er een gezellig en gelukkig nestje van maken. Daarom kiezen we voor zachte materialen en ultracomfortabele meubelen voor onze cocon. Tapijten, lage zitjes en zachte kussens: interieurs weerspiegelen het home sweet home- gevoel door vakkundig inspiraties te mixen. De jaren 70 zijn terug van weggeweest. We mixen en matchen stukken met natuurlijke vezels en zachte kleuren voor een slim gedoseerd retrogevoel.

Ontsnappen bij je thuis

De kennis van de wereld en inspiraties van elders zijn welkom om onze interieurs aan te kleden: materialen die uitnodigen tot reizen, dierenprints en natuurlijke vezels worden vrolijk gemengd en creëren sferen die levensvreugde oproepen en ons doen dromen van andere landschappen. De gezinsbubbels van vandaag creëren hun eigen zachte en warme toevluchtsoorden die je willen doen vluchten, van de slaapkamer tot de woonkamer. Onder een tipi, in een bedhut: we maken geïmproviseerde leeshoekjes of plekjes voor middagdutjes die ons doen denken aan vrijheid en avonturen. En we verkennen nieuwe gebieden, comfortabel opgekruld in een ligstoel of verborgen in een bivak.

Kleurrijke en frisse toetsen

Stimulerend blauw, vitaliserend oranje en zonnegeel: kleur zorgt voor levendige en vrolijke accenten in het interieur. Ultravrolijke details die je zoveel je wilt kunt aanbrengen in de kinderkamer en de gemeenschappelijke ruimten: optimisme en levensvreugde dringen het huis binnen en prijken op de accessoires, als een glimlach die een slecht humeur verjaagt.’

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn