U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Magnitude pakt uit met nieuwigheden

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Vandaag stapt Magnitude de toekomst in. De tijdgeest verandert onophoudelijk. Schoonheid vindt zichzelf telkens weer uit. Wat ons beweegt, is vandaag anders dan gisteren. Magnitude houdt de vinger aan de pols en verandert mee. Met kennis en vakmanschap zoals steeds, maar ook met hernieuwde inspiratie. Met respect voor het verleden, met liefde voor de toekomst. Deze nieuwigheden in de collectie onderstrepen dit adagio helemaal:

Gentile

Robuuste finesse.

De nieuwe stof Grand Duke zorgt voor het stoere karakter van dit bed. Het zwevende hoofdbord Gentile maakt strakke belijningen “vriendelijk” en wordt altijd iets breder dan de boxspringmaat afgewerkt. Door de combinatie met de Finesse box oogt het bed strak en modern, te meer nog door het gebruik van de nieuwe, bijna doorzichtige poot Tube en het nieuwe nachtkastje Tube. De combi met de aardse tinten van de plaid en het bedlinnen geven het geheel een warme aanblik.

Donatello

Comfortabel luieren. Met het Donatello hoofdbord creëer je in een oogwenk een droombed om zalig in weg te zinken of geruggesteund je lievelingsboek te lezen. Net daarom kregen de kussens van de vernieuwde uitvoering van dit hoofdbord extra vulling. Het nieuwe pootje Punto is sober en elegant en leidt de aandacht niet af van het bed.

Finishing touch is de boxhoes waardoor je handig kan verbergen dat de boxspring eigenlijk uit 2 delen bestaat.De nieuwe stof Distressed met een super softe touch maakt het zalige gevoel compleet.

www.magnitude.be

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn