U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Magnitude lanceert nieuwe website

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Een uniek bedconcept dat je toelaat je hoogstpersoonlijke droombed te creëren, dat is waar Magnitude voor staat sedert 1930. Onze premium bedden worden door échte vakmensen gemaakt, in België, volgens de hoogste kwaliteitsnormen en met duurzame materialen, waarbij jouw comfort voorop staat. Om deze merkbeloftes ook online in beeld te brengen, lanceren we een nieuwe website waar jij je eigen droombed zelf kan samenstellen.

Laat je inspireren

Laat je verleiden door de kracht van de nacht. Op de nieuwe Magnitude-website word je meteen ondergedompeld in de ambachtelijke esthetiek van de meesterstoffeerders. Ervaar hun uniek slaapconcept, droom mee met de Starry Night van designer Roel Vandebeek en raak geïnspireerd door de compleet ingerichte slaapinterieurs.

Creëer jouw ultiem bed met je droombord

Neem zelf de touwtjes in handen. Op de website van Magnitude kun je, naast het vinden van inspiratie, ook zelf aan de slag om jouw droombed te creëren aan de hand van je eigen droombord dat je bovendien ook meteen aan één van onze verdelers kan bezorgen. Kies uit het uitgebreid aanbod aan boxsprings, hoofdborden, matrassen, nachttafels en accessoires om jouw ideale bed samen te stellen.

Weet waar je ons kan vinden

Ga op zoek naar de Magnitude partner in je buurt. Magnitude wordt verdeeld via een select netwerk van premium slaapspeciaalzaken die jou met raad en daad bijstaan. Op basis van jouw voorkeur en smaak, helpen ze je graag mee jouw eigen droombed samen te stellen.

Duidelijke merkbeloftes

De vakmannen van Magnitude zorgen bij elke creatie voor een superieure en hoogstaande kwaliteit. Met oog voor comfort en duurzaamheid maken ze jouw unieke bed in de door jouw gekozen stijl, van royale luxe tot een minimaal en afgelijnd design. Met deze insteek creëer jij zelf jouw perfecte nacht om in alle comfort te kunnen genieten van jouw eigen persoonlijke droombed. Onze merkbeloftes vind je terug doorheen de volledige website.

The night is yours, take it !

Ontdek het via www.magnitude.be

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn