U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

M.O.W. van 17 tot 21 september 2023: een vooruitblik

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

De M.O.W. vindt van 17 tot 21 september 2023. De organisatie verwacht 500 exposanten uit meer dan 40 landen die zich in de 15 hallen tonen.

Verbinding industrie en handel

Op de M.O.W. presenteren zich geselecteerde hoogwaardige partners die met hun nieuwe producten in de handel voor omzet en frequentie zorgen. De aanwezige fabrikanten vallen op door efficiëntie, betrouwbaarheid, ervaring, een laag klachtenpercentage en professionele afhandeling.

Verschillende segmenten

De tentoongestelde assortimenten bestrijken verschillende stijlen: van mainstream tot design over instapprijzen en vooral het hogere middensegment. M.O.W. is de centrale bestelbeurs voor zelfbediening/discount, young living, flat-pack meubelen en e-commerce met aantrekkelijk geprijsde assortimenten en reclame- en voor alle woongebieden.

Maatstaf in sector

Bestellen en netwerken met andere ondernemers staan centraal op dit belangrijke zakelijke evenement. De bijzondere gastvrije en familiaire sfeer en de persoonlijke service worden zowel door de bezoekers als de exposanten zeer gewaardeerd. Topbeslissers uit meer dan 60 landen behoren regelmatig tot de professionele bezoekers waaronder Europese inkoopverenigingen, ketens, specialisten, conventionele meubelzaken. studio’s, zelfbedieningszaken/discounters, jong wonen, postorderbedrijven, bouwmarkten en superstores, food en non-food marketingbedrijven en onlinespelers.

Sinds vele jaren behoudt de maand september zijn positie als presentatie- en bestelmaand in het centrum van het meubelcluster Oost-Westfalen. Iedere professionele inkoper is welkom in het Messezentrum Bad Salzuflen.

M.O.W. in één oogopslag:

  • van 17 tot 21 september 2023.
  • van zondag tot woensdag van 9 tot 18 uur, op donderdag van 9 tot 16 uur. Messezentrum Bad Salzuflen, 17 hallen, 85.000 m² expositieruimte.
  • centrale parkeerplaats: Heerserheider Str. 2, D-32107 Bad Salzuflen. Toegang, parkeren, WLAN, catering in de beursrestaurants en pendeldienst tussen de hallen zijn gratis.
  • toegang alleen voor professionele bezoekers.

www.mow.de.

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn