U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

LS Bedding zwaait top CEO-duo uit

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

1 januari betekende bij LS Bedding niet alleen de start van een nieuw jaar, maar ook van een nieuw tijdperk. Na 20 jaar samen het bedrijf in goeie banen geleid te hebben, namen Peter De Meyer en Frank Verschuere afscheid als CEO van het bedrijf. Zij geven het stuur over aan Koen Maenhout en Tom De Baenst die in duo de leiding van het bedrijf in handen nemen. Zelf blijven Peter en Frank actief als bestuurder en aandeelhouder.

Peter en Frank zijn iconen/pioniers binnen de slaapsector en hebben er een succesvolle rit opzitten. Onder hun deskundige leiding groeide LS Bedding uit tot een voorloper in slaapcomfort en werden met Ergosleep, Magnitude en Nox 3 sterke merken in de markt gezet.

Het is onmogelijk om in enkele zinnen samen te vatten wat beide heren voor het bedrijf en de sector betekend hebben. Innovatief, vooruitstrevend en bescheiden zijn woorden die op hun plaats zijn. Iedereen bij LS Bedding is hen zeer dankbaar en wenst hen allebei een zeer mooie toekomstige tijd toe.

In afwachting van een leuk feest na alle COVID-hectiek, werden Peter & Frank vlak voor kerst alvast op een passende wijze in de bloemetjes gezet.

LS Bedding

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn