U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Live Light gaat voor duurzaam interieur

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Meubelverhuurservice Live Light heeft zich gesetteld in het hartje van Antwerpen. Op de tweede verdieping van de nieuwe conceptstore The Guest stap je een stijlvol gemeubileerd appartement binnen, volledig ingericht met duurzame items.

Voor wie belang hecht aan sustainable living en houdt van design, maar graag eens van interieur verandert, kan er zelf kennis maken met een selectie ontwerpen van Live Light. De spinoff van Ethnicraft brengt de interieurmarkt naar de kringloop voor een meer duurzame en circulaire economie.

Hun aanbod ontdek je online of in The Guest, een nieuwe conceptstore in het voormalige Zara-gebouw in de Huidevettersstraat in Antwerpen. Je kiest als klant zelf je minimale huurperiode, die ligt tussen de zes en de achtenveertig maanden. Hoe langer de abonnementsperiode, hoe minder je betaalt per maand.

Tijdens de eerste openingsweken zal er een vertegenwoordiger van Live Light in de winkel aanwezig zijn om een antwoord te geven op al je vragen. Via een QR-code in de hoek van de stand heb je trouwens de mogelijkheid om een maand korting te krijgen op een Live Light-abonnement.

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn