U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Leve de Liv van Rolf Benz

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

LIV is het Zweedse woord voor “leven”. Dat is precies waarvoor het succesvolle sofa programma LIV van Rolf Benz werd ontworpen door de Italiaanse designstudio Nichetto-studio. Geïnspireerd op de natuur en een afgeleide van de vele groene kleuren uit trendvoorspellingen wordt LIV nu voorgesteld met de bekleding Monza van de Nederlandse stoffenleverancier de Ploeg. Deze grijsgroene tint brengt kleur in het interieur, is elegant en tijdloos maar niet opdringerig. Het geeft de ruimte een zachte, warme en uitnodigende sfeer.

De gezamenlijke passie voor ambacht heeft bij LIV geresulteerd in een zeer flexibel banksysteem dat op een goede manier geometrie en comfort combineert.

De bank rust op een frame dat is voorzien van een comfortabele vering en dit vormt de basis voor een individuele combinatie van zitkussens, rugleuningen en zijdelen. Er zijn twee zitdieptes en twee rugbreedtes beschikbaar, die in combinatie met de kast achter de bank een breed scala aan mogelijkheden bieden. Er zijn naar keuze verschillende losse, bijpassende kussens verkrijgbaar.

Het frame en het onderstel van de bank is hier uitgevoerd in de nieuwe, subtiel glanzende Marrone metallic kleur. De afdekplaten in gepolijst natuursteensteen vormen een goede match.

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn