U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Le Sanglier des Ardennes: een staaltje Dôme Deco

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Wat gebeurt er als topondernemer Marc Coucke voor zijn nieuwste project Le Sanglier des Ardennes in Durbuy aanklopt bij Dôme Deco? Dit dus. Een stukje magie vertaald naar het hotelleriewezen. Dôme Deco creëert al jaren interieurcollecties voor meerwaardezoekers die houden van cultuur en kwaliteit. ”In deze Covid-periode gaan mensen dichter bij huis op reis, maar ook daar willen ze echt kunnen wegdromen”, zegt Stefan Verheyen, CEO van Dôme Deco. Waar Dôme Deco doorgaans cosmopolitan concepten neerzet, kozen ze er bij Le Sanglier des Ardennes heel bewust voor om ook de natuur binnen te laten door de keuze voor materialen als eikenhout, natuursteen en bont. “Die warme toetsen in combinatie met materialen als metaal zorgen ervoor dat Le Sanglier des Ardennes een modern totaalconcept mét een warme feel is geworden. Een plek die refereert aan de natuur en gezelligheid van de Ardennen, maar dan met een hedendaagse, luxueuze uitstraling.”

De meubels en aanverwanten in zowel de lobby, kamers als de publieke ruimtes, van de nachtkastjes tot de tafels en stoelen, naar de bureaus en de accessoires als de vuilbakjes toe, allemaal werden ze door Dôme Deco nieuw ontworpen, exclusief voor Le Sanglier des Ardennes. “We hebben het DNA van Dôme Deco gematcht met de behoeftes van dit hotel”, vertelt Verheyen. “Want de uniciteit waar de meerwaardezoeker naar op zoek is, zit ‘m niet enkel in de ligging en het concept van het hotel, maar ook in de inrichting. Alle producten die we hebben ontworpen, zijn unieke en exclusieve creaties voor Le Sanglier. Het hotel kreeg zo de unieke identiteit die het verdient.”

“Dit project is voor ons een geweldige erkenning”, besluit CEO Verheyen. “Het was fantastisch om een van de meest prestigieuze hotels in ons land vorm te geven. En erkenning is één ding, maar de klant was ook enorm tevreden. Dat geeft ontzettend veel voldoening. We kijken er in elk geval naar uit om onze internationale klanten mee te nemen naar Le Sanglier. We zijn sindsdien gecontacteerd door potentiële partners in Oostenrijk die ons hebben gevraagd om een gelijkaardig concept te creëren in de Oostenrijkse skigebieden.” Allicht zit er dus meer in de pipeline.

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn