U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Lars Larsen Group en JYSK schenken aardig bedrag noodhulp voor slachtoffers aardbevingen Syrië en Turkije

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Om de slachtoffers van de aardbevingsramp in Turkije en Syrië te helpen, doneren Lars Larsen Group en JYSK in totaal 2 miljoen DKK – zo’n 268.000 EUR – aan het Rode Kruis en UNICEF, die noodhulp verlenen in de getroffen gebieden.

‘Wij hebben net als iedereen de wanhopige situatie na de aardbevingen gevolgd en zijn diep getroffen door de menselijke tragedie die de natuurramp voor de plaatselijke bevolking heeft veroorzaakt. Om de slachtoffers zo goed mogelijk te helpen, hebben we daarom besloten de noodhulp van het Rode Kruis en UNICEF financieel te steunen door 2 miljoen Deense kronen te doneren”, zegt Jesper Lund, president en CEO van Lars Larsen Group.

‘Het aantal mensen in Turkije en Syrië dat getroffen is door de aardbevingen en de nasleep daarvan blijft van uur tot uur stijgen en daarmee ook de behoefte aan humanitaire hulp. Het Rode Kruis en UNICEF zijn al aanwezig in de getroffen gebieden en beschikken over de nodige expertise om de juiste en meest effectieve hulp te bieden die zo dringend nodig is. We hopen dat onze gezamenlijke donatie in dat opzicht van waarde kan zijn’, aldus Jan Bøgh, president en CEO van JYSK.

Naast de financiële steun onderzoekt JYSK of het bedrijf kan ondersteunen met producten uit haar assortiment zoals dekens, slaapzakken, slaapmatten of andere benodigdheden voor de mensen die plotseling zonder huis zitten.

https://jysk.be

https://www.larslarsengroup.com/en

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn