Leden

U bevindt zich in het professionele gedeelte van de website

Laatste veiling van meubels van failliete Heylen levert ruim 110.000 euro op

De allerlaatste veiling van meubels van de failliete meubelgroep Heylen heeft in totaal ruim 110.000 euro in het laatje gebracht. Het duurste stuk uit de veiling, een relaxzetel, ging van de hand voor 2.100 euro, zo meldt Het Nieuwsblad.

In juni vorig jaar werd het faillissement uitgesproken over de legendarische meubelgroep Heylen. De afgelopen maanden werden de meubels die nog achtergebleven waren in de vijf zaken van de groep – De Prijzenklopper, Interieur Plus, Meevita en Meubelen Heylen in Peer en in Kortenberg – stuk voor stuk online geveild door veilinghuis Troostwijk.

De afgelopen dagen vond nog een laatste veiling plaats. Het ging om bijna 500 kavels, stuk voor stuk meubels die nog in de magazijnen van de failliete meubelgroep waren achtergebleven. Die laatste veiling heeft nu in totaal ruim 110.000 euro opgebracht. Het duurste stuk uit de veiling, een Jori relaxzetel, ging van de hand voor 2.100 euro. Met deze allerlaatste veiling zijn alle achtergebleven meubels van meubelgroep Heylen de deur uit en kan het faillissement verder afgehandeld worden. De eerstvolgende stap is de verkoop van de drie panden van Heylen op de meubelboulevard in Peer. Die verkoop zal wellicht in april plaatsvinden. Bedoeling is om de hele site in zijn geheel te verkopen.

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn