U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Laat u op 12 en 13/09 één de meest gezellige huisshows in België weggevallen: De Eiken Zetel heet u van harte welkom

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

De eerste 2-daagse van De Eiken Zetel is achter de rug. Cedric Willems blikt alvast met een tevreden gevoel terug op deel 1: ‘We hebben al 2 zeer goede dagen gehad. Op 12 en 13 september ontvangen we iedereen graag in onze 1000 m2 grote showroom. De Eiken Zetel is klaar om u te ontvangen’.

Somewhere in the clouds

Voor liefhebbers van betaalbaar design presenteert &dez. een volledig nieuwe collectie die luistert naar de naam “somewhere in the clouds”. Ergens tussenin alle wolken zou zich een wereld van comfort kunnen verschuilen. Zacht, vederlicht, ergonomisch, organisch open blauw … Hoogstwaarschijnlijk bestaat deze surrealistische wereld niet echt, maar toch doen de designers van &dez. een suggestie naar wat het zou kunnen zijn. Het is een wereld van comfort waarin naast zitmeubilair ook de focus wordt gelegd op woonconcepten. Door succes van hun woonprogramma ‘Dunes’ zal er een 3.0 versie komen waarbij de collectie verder wordt uitgebreid met verschillende nieuwe elementen. Daarnaast presenteert &dez. ook het nieuwe woonprogramma square en een reeks van Europese salons met en zonder relaxfunctie.

Marktleider relaxen in de populaire prijsklasse

De Eiken Zetel relax komt met een verrassend nieuw B2B concept op de proppen dat winkeliers en consumenten wil inspireren en de verkopers wil ontlasten met verschillende tools. Dankzij de jarenlange vakkennis heeft De Eiken Zetel een sterke Belgische knowhow ontwikkeld die men clever inzet in de ontwikkeling van nieuwe relaxen. Het bedrijf is dan ook Belgische marktleider in relaxen in de populaire prijsklasse. Op de huisshow lanceert men meer dan negen nieuwe modellen in verschillende prijsopbouw.

Naam als een klok

De Eiken Zetel is in de meubelindustrie een naam als een klok. Het bedrijf vond zijn oorsprong in 1960 en wordt vandaag de dag geleid door tweede en derde generatie: Philippe Willems samen met zijn vrouw Kathy en hun twee zonen Cedric en Nicolas. Verschillende labels en nieuwe labels – De Eiken Zetel, De Eiken Zetel relax en &dez., – r de revue. Verrassing voorop, met verschillende nieuwe tafelconcepten, salons in de populaire prijsklasse en een groeiend aanbod aan “sleeplifestyle” met bedbanken en bedden. Comfort en prijs staan centraal.

U bent welkom op 12 en 13 september. Het team zal u als gewoonlijk in de watten leggen en laten proeven van al onze nieuwe ontwerpen, ideeën en concepten.

https://andez.be/dez/

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn