U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Kvik lanceert twee nieuwe kleuren: arizona beige en blue

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Vanaf deze maand brengt Kvik extra kleuren uit voor twee populaire keukendesigns: Kvik’s klassieke Deense designkeuken Mano wordt gehuld in het warme, fluweelachtige arizona beige. De moderne Bordo keuken krijgt een jasje van zachtblauw met grijze ondertonen.

‘Mano’ betekent ‘hand’ in het Italiaans. Want wat Mano zo uniek maakt, zijn de slimme, ingebouwde handgrepen die voor prachtige, strakke lijnen zorgen. Door de jaren heen perfectioneerde Kvik deze handgrepen en verbeterde ze hun ergonomie. Zo past je hand er perfect in wanneer je de laden en deuren opent.

Het dunne, geraffineerde eikenhouten werkblad voegt een architecturaal gevoel toe aan de klassieke Mano-keuken. Deze is sinds de lancering 20 jaar geleden verfijnd maar niet veranderd qua design.

Bordo is een populair design waarmee je waar voor je geld krijgt. Dit praktisch en modern ontwerp bestaat vanaf september ook in een prachtig, zacht blauw met grijze ondertonen. Het poederachtige blauw met een subtiele en toch fascinerende charme werd ontworpen om te inspireren, te charmeren en de dagelijkse taken luchtiger te maken. Daarbovenop is de Bordo gemaakt van 70% gerecycleerde materialen waardoor de keuken een duurzame, beloftevolle keuze is, zowel voor nu als voor in de toekomst.

Een keuken in Bordo blue is zoveel meer dan een plaats waar er gekookt wordt. Het is een harmonieuze mix van design en emotie, een plek die niet alleen je stijl maar ook je levenslust weerspiegelt. Combineer het fluweelachtige blauw met Corisa dark of light oak, voor een mooie, moderne keuken die net zo goed in kleinere budgetten of grootse ideeën past.

 

meer over Kvik, dat 40 jaar Deens design viert

Kvik zag het levenslicht in 1983, in een garage in een klein Deens stadje. Het merk ontstond vanuit de overtuiging dat er een betere, snellere manier moest bestaan om keukens te produceren, aan een lagere prijs voor de klant. Zonder afbreuk te doen aan het vermaarde Deense design of de kwaliteit. En die manier bleek te bestaan! In 2023 viert Kvik 40 jaar Deens design aan verrassend lage prijzen.

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn