U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Kvik lanceert de Veda Touch keuken

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

In januari 2022 breidt Kvik de Veda-designreeks uit met de nieuwe Veda Touch keuken. Het ontwerp is op-en-top Deens, minimalistisch, greeploos en bestaat in vijf kleuren. Veda Touch bevat tot wel 51% gerecycleerde materialen en is tot 99% recycleerbaar*. Daarmee is Veda Touch de perfecte belichaming van Kviks ambitie om circulaire producten te maken.

Minimalisme wint aan terrein in onze woningen. Less is more is actueler dan ooit. De neiging naar een meer doordachte consumptie versterkt de tendens om afval en impulsaankopen te vermijden, en looft minimalistisch, tijdloos design dat veel langer meegaat dan kortstondige trends.

Geen enkel element van de Veda Touch is overbodig. Het resultaat is een pure, strakke keuken in werkelijk tijdloos Deens design. Dankzij een solide en zorgvuldig geselecteerde materiaalkeuze bestaat de Veda Touch uit een combinatie van gerecycleerde materialen en hout dat afkomstig is van gecertificeerde duurzaam beheerde bosbouw. De kern van de fronten bestaat uit gerecycleerde houtvezels, MDF. Het prachtige, matte oppervlak is een folie van gerecycleerde petflessen.

Het praktische, greeploze ontwerp creëert een gestroomlijnd gevoel en is gemakkelijk te openen door een zachte duw van je vingers, knie of heup. Heel handig als je vettige of natte vingers hebt tijdens het koken. Het eindpaneel tot op de vloer belooft een exclusieve look die je interieur subtiel en prachtig omkadert.

Of je White, Pure Grey, Moss Green, Dark of Light oak kiest, elke kleur versterkt de authentieke en rustgevende uitstraling dat het design en de architecturale expressie oproepen. Ook nieuwe handgrepen kunnen toegevoegd worden. Kvik heeft vier soorten handgrepen, die zowel Cradle2Cradle-gecertificeerd als van loodvrij messing zijn en je keuken een frisse, nieuwe uitstraling geven.

*99% van Veda Touch met eikenfineer en 47% van Veda White of Green met een werkblad in massief hout of laminaat kan aan het einde van de levensduur worden gerecycleerd. Het verschil is te verklaren door het feit dat Veda Oak-fronten een kern van spaanplaat hebben, en Veda White en Green- fronten een kern van gerecycleerd MDF. Beide fronten hebben dezelfde hoge kwaliteit.

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn