U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Kvik lanceert de Oakwood keuken

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Oakwood is een massief eiken keuken met mooie details zoals lades met vingerlas, 20 mm dikke fronten en prachtig geïntegreerde handgrepen. Dit keukenontwerp gaat voorbij aan de trends en is Deens design op zijn best. Kortom, de Oakwood-keuken is en blijft een tijdloos designstatement.

Deens design voor iedereen bereikbaar maken zit in het DNA van Kvik. Vandaag de dag betekent deze strategie ook de democratisering van duurzaamheid. Kvik is ervan overtuigd dat duurzaamheid de norm moet worden en dat dit niet enkel is voorbehouden voor een paar producten of een paar uitverkorenen. Bij het ontwikkelen van een nieuwe keuken zijn Deens design, duurzaamheid en prijs dan ook de drie kernpijlers van Kvik.

‘Het vertrekpunt was een traditionele, ambachtelijke keuken, de essentie van Deens Design. We gingen op zoek naar nieuwe technieken om een premium keuken te creëren in het verrassend lage prijsgamma waar Kvik voor staat. Het was een echte uitdaging en tegelijk opwindend omdat we bij het ontwikkelen van onze producten nooit toegevingen doen op het vlak van kwaliteit of duurzaamheid’, zegt Claus Johnsen, hoofd Category Management & Design bij Kvik.

Oakwood is het toppunt van doordacht Deens design. Een design waarin functionaliteit een cruciale plaats inneemt. Het ontwerp bestaat uit 3 lades, gescheiden door dunne zwarte lijnen zonder tussenschotten. Dit vereenvoudigt het onderhoud van de keuken en voorkomt dat er kruimels in de lades sluipen. De 3 lades-look zorgt voor harmonie en benadrukt het Deens design.

Oakwood is gemaakt van 100% gecertificeerd duurzaam Europees hout. Vanaf april 2023 verkrijgbaar in alle Kvik-winkels.

 

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn