U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Kuon van Blomus krijgt de Iconic Award 2023

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Met de introductie van de nieuwe meubelcollecties betreedt het merk Blomus een gloednieuw terrein. Het Duitse merk lanceerde dit voorjaar drie meubelcollecties, waaronder Kuon, die inmiddels de Iconic Award 2023 voor Innovative Interior heeft ontvangen.

De nieuwe meubelcollectie Kuon van de Japanse ontwerper Kazushige Miyake is ontwapenend eenvoudig en tegelijk super verfijnd. Deze compacte collectie bestaat uit een (draai)stoel, een tweezitsbank en een bijpassende driepotige kruk. Kuon is alles wat je nodig hebt om een kleine woonkamer in te richten of een harmonieus geheel te creëren in de hal, het gastenverblijf of de lounge.

De meubels zijn bewust rond en zacht. De bedoeling van de ontwerper was om een gevoel van veiligheid en comfort over te brengen door het gebruik van hoge, ondersteunende rugleuningen waar je zittend bijna achter kunt schuilen. Kenmerkend voor de esthetiek van Kazushige Miyake is dat niets aan het toeval is overgelaten. De elegante, volledig gestoffeerde rugleuning van de bank en stoel zorgt ervoor dat beide items er prachtig uitzien, waar ze ook worden geplaatst. Kuon is uitgevoerd in de stof Socia, een veelkleurige bouclé bekleding in de kleur Desert.

www.blomus.com

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn