U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Kluskens toont vakmanschap met gracieuze Ballerina-tafel

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Over de tafel

Gracieus en verfijnd. Sierlijk en elegant. Duurzaam, gemaakt met veel respect voor de natuur. Het nieuwste ontwerp van Kluskens belichaamt deze facetten volledig. Ballerina is een ontwerp van Roel Vandebeek: ‘De aanwezigheid van een tafel in een ruimte is zeer bepalend en vaak overheersend. Als ontwerper ben ik daarom vertrokken vanuit de “rankheid” van een tafel. Tijdens het zoeken naar dit verfijnd lijnenspel ontstond de Ballerina, die elegant op haar poten staat. Functioneel omwille van de verschillende afmetingen en vormen van de bladen, sierlijk en dynamisch door het beweeglijke onderstel dat hiermee een symbiose vormt’.

Over Roel Vandebeek

Roel is een allround ontwerper die actief is op verschillende terreinen binnen de vormgeving. Hij richtte zijn eigen bureau op eind ’96 en werkt sindsdien voor diverse nationale en internationale bedrijven in zeer uiteenlopende sectoren. Zijn ontwerpen vertrekken steeds vanuit de identiteit. Het zijn originele, verrassende producten, objecten en installaties met een vleugje humor.

Kluskens Meubelcreaties | Vakmanschap sinds 1974

Kluskens Meubelcreaties in Nederweert, is een trotse Nederlandse fabrikant van meubelen. Met liefde voor het vak en oog voor kwaliteit. Het bedrijf ontwerpt en maakt haar meubelen zelf. Daarbij gebruiken ze alleen de beste, natuurlijke materialen. Het zijn meubelmakers. Dat klinkt ouderwets, maar daar zijn ze terecht trots op. Met liefde maken ze de mooiste tafels, stoelen en kasten. Helemaal op maat en met duurzame materialen. Leer, rvs, glas en massief hout, zoals eiken, noten, kersen en beuken. Meubelcreaties. Dat zijn het. Want ze maken ze niet alleen, ze ontwerpen de meubels ook zelf. In eigen huis, in Nederweert. Zo creëren ze sfeer. Maar met behoud van functie.

De tafel kan u bewonderen op de komende Meubelbeurs Brussel bij de firma Kluskens.
https://www.kluskens.nl/contact

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn