Leden

U bevindt zich in het professionele gedeelte van de website

Kluskens stelt voor: de Yale collectie

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Het ‘Yale’ kasten programma biedt al 20 jaar een prachtige collectie van kasten in massief eikenhout en notenhout, ontworpen om aan al uw opbergbehoeften te voldoen. Met een combinatie van verfijnd vakmanschap, tijdloos design en een volledig massieve constructie, brengen deze kasten een vleugje elegantie en warmte in elk interieur.

Of u nu op zoek bent naar een laag, medium of hoog dressoir, zwevend of staand, het ‘Yale’ kasten programma heeft een breed scala aan uitvoeringen om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Met de keuze uit 2, 3, 4 of meer deuren, kunt u de perfecte kast samenstellen. Bovendien is er keuze tussen kasten met of zonder open vak, afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur. Met optionele lades kunt u de kasten aanpassen aan uw specifieke opbergbehoeften.

Met het ‘Yale’ kasten programma investeert u niet alleen in stijlvolle meubelstukken, maar ook in toekomstige erfstukken. Het tijdloze design en de duurzame constructie zorgen ervoor dat deze kasten generaties lang meegaan.

En goed om weten: handgemaakt in Nederland, sinds 1971

 

www.kluskens.nl

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn