U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Kledingmerk Eskimo viert 115de verjaardag

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Kledingmerk Eskimo mag dit jaar maar liefst 115 kaarsjes uitblazen. Sinds de oprichting in 1906 is Eskimo de specialist in ondergoed en nachtkleding in België. Meer dan een decennia lang bleef het merk trouw aan zijn roots om warme, comfortabele en zachte producten te creëren voor het hele gezin.

Onder het motto “één bedrijf, één familie” viert Eskimo in 2021 haar 115de verjaardag. Met Stany De Groote staat vandaag de derde generatie aan het roer van het merk. Wat begon met breigoed is ondertussen uitgegroeid tot een ruim assortiment aan ondergoed, nachtkleding, homewear en knitwear.

‘Alles begon in 1906 in een klein winkeltje in Gent. Daar richtten Ferdinand De Groote samen met zijn vrouw “Bonneterie De Groote” op waar ze breigoed en naaibenodigdheden verkochten’, klinkt het. Ondertussen wordt Eskimo verdeeld via meer dan 300 zelfstandige detailhandelaars, key-accounts en grootwarenhuizen zoals onder andere Inno, AS Adventure, Molecule, Sleepworld en Dreambaby.

Vandaag heeft Bonneterie De Groote filialen in Malle en in Parijs. De Groote France is gespecialiseerd in de creatie, productie en levering van producten onder private labels, hoofdzakelijk nachtmode, lingerie en badmode voor volwassen, kinderen en baby’s. Naast de 2 filialen beschikt het merk nog over drie showrooms in België, Nederland en Frankrijk.

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn