Leden

U bevindt zich in het professionele gedeelte van de website

Keukens De Abdij opent nieuwe belevingstoonzaal in Lochristi

Keukens De Abdij opent op donderdag 7 maart 2024 zijn eerste belevingstoonzaal in Oost-Vlaanderen. Naast Ninove en Waasmunster versterken ze hun aanwezigheid in de Vlaamse provincie. De bedoeling van het Belgisch familiebedrijf is om hun ruim en kwalitatief keukenaanbod in volle interieurbeleving te tonen. Dat vertellen Maïté en Lisa, zelf al jaren interieurarchitecten bij Keukens De Abdij. Zij weten hoe ze hun klanten het beste helpen, want na 44 jaar ervaring in keukens en interieur vergaarde de Belgische trendsetter heel wat kennis.

De weg naar succes

Die kennis gaat verder dan keukens. De naam van keuken trendsetter dragen, dat doet Keukens De Abdij natuurlijk niet zomaar. Het was een risico om als eerste in België de belevingstoonzalen op te starten. Dat beseffen ook Lisa en Maïté. Een risico, maar niet ondoordacht. Veel klanten vroegen zich namelijk al een tijdje luidop af of zo’n belevingstoonzaal het aankopen van een keuken zou vergemakkelijken. Niet iedereen is als interieurarchitect of kleurdeskundige geboren en daar spelen ze nu handig op in. De vraag van klanten zette Keukens De Abdij om in daden en de eerstvolgende toonzalen werden een schot in de roos. De belevingstoonzalen in Lier, Aartselaar, Tielt-Winge en Zoersel legde de weg naar succes en Lochristi is een logische volgende stap in dat verhaal.

Een uniek winkelconcept

Wat maakt die belevingstoonzaal nu zo speciaal? Interieurarchitecten en keukenexperten werken al jaren samen aan een totaalbeleving. Zo wandel je door de ruimtes alsof je een woning binnenkomt. De inrichting is volledig afgestemd op de keukens, de tafel is gedekt en de kussens in de zetel werden doordacht gekozen. Je stapt dus als het ware binnen in een heus Abdijdorp. Vlij je neer in de sofa, beleef het dorp tijdens het openingsfeest en laat het interieurgevoel op je afkomen.

Het openingsfeest

Het openingsfeest is natuurlijk meer dan keukens en interieur. Keukens De Abdij viert feest en dan mag het iets meer zijn. Geniet van het eerlijk en professioneel advies met een hapje, een drankje én een extra openingskorting. Kan je er donderdag niet bij zijn? Geen nood, op vrijdag staat er een nocturne tot 22u00 op de planning. Ook op zondag blijven onze deuren geopend. Ligt Lochristi iets te ver van jouw bed? Alle toonzalen feesten namelijk mee en geven dezelfde uitzonderlijke openingscondities.

VIP voor meer

De opening trekt veel geïnteresseerden en daar bereidt Keukens De Abdij zich goed op voor. Met VIP afspraken tijdens de hele maand maart zorgt het Abdijdorp ervoor dat iedereen de nodige tijd en aandacht krijgt. Eerst beleven dan beslissen, daar gaat het om. Elke klant ontvangt een 3D-ontwerp en prijsofferte met openingskorting voor een nieuwe keuken.

https://keukensdeabdij.be/

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn