U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Kave Home bouwt nieuw logistiek platform van 90.000 m² in Tordera

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Het Spaanse meubel- en decoratiemerk uit Girona legt de laatste hand aan de bouw van haar nieuwe logistieke centrum. De eerste fase van een bijna 60.000 vierkante meter groot gebouw wordt eind dit jaar in gebruik genomen. Direct daarna begint de bouw van fase 2, met een oppervlakte van 30.000 m2.

De totale investering in de bouw van dit centrum van 90.000 m2 bedraagt 70 miljoen EUR. Als belangrijk element van het Kave Cares programma wordt het nieuwe centrum gebouwd volgens de hoogste BREEAM-standaard om zodoende de CO2 footprint drastisch te verminderen. In het nieuwe centrum kan Kave Home tot zo’n 1 miljoen items op voorraad houden. Dit jaar verwacht Kave Home een omzet te boeken van 150 miljoen euro, een stijging van 37% ten opzichte van 2021.

Non-conformistisch

Kave Home werkt aan een revolutie in de meubel-, design- en decoratiesector. Het bedrijf streeft ernaar er een eigen draai aan te geven en de juiste keuze te zijn voor non-conformisten die op zoek zijn naar iets meer. Het doel? Het creëren van design en kwaliteitsproducten met een uitstekende service. ‘Omdat ze (nog) geen raketten naar de maan sturen, maar wel leveren in een recordtijd’. Hun obsessie? Elk detail perfectioneren. Daarom volgen ze zorgvuldig het hele proces van ontwerp, fabricage en distributie van de producten om aantrekkelijke en functionele ontwerpen te maken, van hoge kwaliteit en tegen betaalbare prijzen.

Kave cares 

Kave Home heeft onlangs Kave Cares gelanceerd, hun inzet voor de planeet en voor de mens, want duurzaamheid gaat veel verder dan het product. Een van de projecten op korte termijn is om het gebruik van plastic in winkels en verpakkingen tegen 2025 te bannen.

Kave Home is aanwezig in meer dan 80 landen met 13 fysieke winkels in Spanje: Barcelona, Madrid, Vigo, Pontevedra, La Coruña, Málaga, Ourense, Bilbao, Girona, Reus, Pamplona, Zaragoza en een verkooppunt in Martorell. Het ontwikkelt momenteel een plan om nieuwe winkels in Spanje te openen en het merk internationaal uit te breiden.

https://kavehome.com/be/nl/

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn