Leden

U bevindt zich in het professionele gedeelte van de website

Jysk verlaagt de prijzen voor meer dan de helft van het assortiment

Nadat Ikea met het prijsverlagingsoffensief was begonnen, maakte Jysk ook bekend dat het de prijzen voor meer dan de helft van zijn assortiment zal verlagen.

In totaal biedt Jysk ruim 4.000 producten gerelateerd aan “Scandinavian Sleeping & Living”. Voorbeelden van de prijsverlaging zijn het in hoogte verstelbare bureau “Svaneke” (60 x 120 cm), dat werd verlaagd van 275 naar 185 euro, de bureaustoel “Nimtofte” (van 70 naar 40 euro) of de bedovertrek “Alta”. (van 40 tot 30 euro).

‘Wij willen voor onze klanten altijd de eerste keuze zijn als het om inrichting gaat. De afgelopen jaren hebben we, net als veel andere bedrijven, in onze hele bedrijfsvoering te maken gehad met een stijging van de kosten, deels als gevolg van inflatie en mondiale onzekerheid. Als bedrijf hebben wij het grootste deel van deze kosten opgevangen, omdat we willen dat onze prijzen altijd concurrerend zijn. Daarom hebben we onze toch al lage prijzen voor een breed scala aan populaire kwaliteitsproducten verder verlaagd’, zegt Jørgen Lund, Executive Vice President Marketing, Sales en Expansion bij Jysk.

In 2023 breidde Jysk het aantal producten in de categorie ‘permanent lage prijsartikelen’ uit van 1.200 naar 1.500 artikelen, wat neerkomt op maar liefst 40 procent van het gehele assortiment in een Jysk-winkel. Bovendien zijn de prijzen in deze categorie vorig jaar voor ruim 65 procent van de producten wereldwijd verlaagd”, zegt het hoofdkantoor.

https://jysk.be/nl

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn