Leden

U bevindt zich in het professionele gedeelte van de website

JYSK opent twee nieuwe winkels op één dag

JYSK heeft op één dag twee nieuwe winkels geopend in België. Zowel in Erpe-Mere als in Ieper gingen woensdag 19 juni voor het eerst de deuren open. De Deense retailer heeft nu 60 winkels in België.

De nieuwe winkels trokken bij de opening direct veel belangstelling. ‘We zijn heel blij met het warme onthaal in Erpe-Mere en Ieper. Het geeft ons extra vertrouwen dat we op de goede weg zijn met onze expansiestrategie. Onze ambitie is om in België door te groeien naar minimaal 125 winkels, om zo nog dichter bij de klant te zijn’, reageert Frank Christant, Country Director van JYSK in België, Frankrijk en Nederland.

Overname Fun-winkel

In Erpe-Mere bevindt JYSK zich in een gloednieuw gebouw aan de Gentsesteenweg, vlak bij Aalst. In Ieper gaat het om de voormalige winkel van Fun aan de Rijselsepoort, die JYSK samen met drie medewerkers heeft overgenomen. Beide winkels bieden werk aan een tiental mensen.

De Rijselsepoort is een belangrijk winkelgebied voor de inwoners van Ieper en omgeving. ‘We hadden al langer de wens om hier een winkel te openen, maar het was ons nog niet eerder gelukt om een geschikte locatie te vinden. Toen de plek van Fun vrijkwam, hoefden we dan ook niet lang na te denken. Het is voor ons de ideale winkel om onze collecties op een zo goed mogelijke manier te presenteren’, vertelt Retail Manager Dennis Landa.

Hetzelfde geldt voor de winkel in Erpe-Mere. ‘Hier gaat het om een prachtige, losstaande winkel langs een drukke weg. Gezien de gunstige ligging verwachten we ook hier veel mensen uit Aalst en omgeving kennis te kunnen laten maken met de goede aanbiedingen van JYSK’, aldus Dennis Landa

Openingsacties

Beide winkels bieden ruim 1000 vierkante meter wooninspiratie. Ze zijn voorzien van het nieuwste winkelconcept van de Deense retailer, met een houtlook vloer en sfeervolle verlichting als blikvangers. Er zijn drie voorbeeldkamers ingericht volgens de laatste trends en collecties van JYSK. Ook is er een grote matrasstudio, waar klanten producten kunnen uitproberen en advies krijgen van professioneel opgeleide winkelmedewerkers.

JYSK viert de openingen met koffiekarren, koeken en muziek. In Erpe-Mere verrichte burgemeester Tom Van Keymolen de opening. Nog de hele week zijn er verschillende openingsacties, met kortingen die oplopen tot wel 70 procent.

Met de twee openingen staat de teller van JYSK in België nu op zestig winkels. Daar komen er dit jaar nog zeker vier bij. Op 25 juli staan openingen gepland in Pelt en Saint-Georges-sur-Meuse. Later dit jaar opent JYSK ook winkels in Drogenbos en Lier.

https://jysk.be/nl

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn