Leden

U bevindt zich in het professionele gedeelte van de website

JYSK opent haar grootste winkel van Wallonië in Hognoul

JYSK opent op woensdag 15 mei een nieuwe en nog grotere winkel in Hognoul. Met een oppervlakte van ruim 1200 vierkante meter wordt dit de grootste winkel van de Deense retailer in Wallonië.

De retailer is al sinds de zomer van 2019 gevestigd in Shopping Hognoul, vlak bij Luik. De winkel verhuist nu enkele tientallen meters naar een nieuwbouwlocatie. De nieuwe winkel is een stuk groter dan voorheen. “Sinds de opening vijf jaar geleden weten klanten ons massaal te vinden. Op de nieuwe plek hebben we veel meer ruimte om onze collecties te laten zien en kunnen we onze klanten nog beter bedienen. Zo hebben we nog meer producten op voorraad”, zegt Store Manager Georgya De Marco.

Twee keer zoveel medewerkers

Georgya begon haar carrière als verkoopmedewerker en groeide snel door tot Store Manager. In de nieuwe winkel mag ze leiding geven aan twaalf collega’s. Dat zijn er twee keer zoveel als voor de verhuizing. “We hebben maar één doel: onze nieuwe winkel zo aantrekkelijk mogelijk maken. We kunnen niet wachten om het resultaat te laten zien.”

JYSK viert de feestelijke heropening op woensdag 15 mei met een koffiekar, koeken en muziek. Ook zijn er verschillende openingsacties, met kortingen die oplopen tot wel 70 procent. Om 9.00 uur knipt Georgya De Marco met haar team het lintje door.

Nieuw winkelconcept

De winkel in Hognoul wordt voorzien van het nieuwste winkelconcept om klanten nog meer interieurinspiratie te bieden. Naast een houtlook vloer en sfeervolle verlichting komen er drie voorbeeldkamers, ingericht volgens de laatste trends en collecties. Ook krijgt de winkel een grote matrasstudio, waar klanten producten kunnen uitproberen en professioneel advies kunnen krijgen.

JYSK heeft op dit moment 58 winkels in België. Tot en met de zomer komen daar nog eens zes bij. In juni staan openingen gepland in Aalst (Erpe-Mere), Ieper en Lier. Op de laatste twee locaties gaat het om winkels van speelgoedketen Fun, die het bedrijf samen met het personeel heeft overgenomen. In juli volgen winkelopeningen in Pelt, Drogenbos en Saint-Georges-sur-Meuse.

Na deze reeks openingen staat de teller op 64 winkels in België. De Deense retailer wil de komende jaren verder doorgroeien, om zo nog dichter bij de klant te zijn. De ambitie is om minimaal 125 winkels te openen in België.

https://jysk.be/nl

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn