U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Juwelen voor het huis bij H&M Home

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Sinds gisteren is bij H&M HOME een collab te koop met uncommon matters, een juwelenmerk uit Berlijn. In de opvallende collectie ontdek je echte pareltjes voor het interieur, zoals juwelendoosjes, sieradenhouders, dienbladen, vazen, kaarsen en kandelaars. De collectie is een mooie symbiose tussen de gedurfde, sculpturale beeldtaal van uncommon matters en de ontwerpvisie van H&M HOME. De inspiratiebron? Het kostbare, intieme en persoonlijke karakter van juwelen en de plaats die zulke siervoorwerpen innemen in ons leven. Dat gevoel krijgt hier vorm in verschillende materialen en in sculpturale objecten met zachte rondingen.

In de collectie met volumineuze en grafische interieurstukken zitten juwelendoosjes, vazen, dienbladen, sieradenhouders, kaarsen en kandelaars in fris wit, diep geel, poederroze en rood, gecombineerd met metaal in zilver en goud. Kleuren en materialen die perfect passen bij de luxueuze en weelderige sfeer van de feestdagen.

‘Bij uncommon matters kiezen we steevast voor ‘architectuur’ die je kunt dragen’, zegt Amélie Riech, de ontwerpster die uncommon matters oprichtte. ‘Sieraden in gedurfde vrouwelijke vormen die de rondingen van het lichaam accentueren. De creatieve samenwerking met H&M HOME bood ons een prachtige kans om die filosofie ook toe te passen op interieurs. Sieraden voor je huis ontwerpen, dat was het doel.’

‘De krachten bundelen met creatievelingen vinden we erg boeiend en verrijkend’, zo stelt Evelina Kravaev-Söderberg, Hoofd Design & Creative bij H&M HOME. ‘Deze keer wilden we graag een brug slaan tussen de inrichting van mooie interieurs en het ontwerp van sieraden. uncommon matters bleek de geknipte bondgenoot, met dank aan hun gedurfde esthetiek en hun architecturale kijk op juwelen.’

De collectie uncommon matters x H&M HOME is sinds gisteren te koop online (hm.com/home) en in een select aantal winkels van H&M.

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn