U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

‘Je home office leasen of huren?’: Master Meubel speelt er handig op in.

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

We zijn nog niet van het thuiswerk af. Maar geef toe, ondertussen is zo’n eigen kantoor wel handig. Voor je werk, voor je administratie, om snel iets op te zoeken. Het home office is here to stay. Master Meubel speelt hier handig op in, je kan er jouw perfecte thuiskantoor aan interessante voorwaarden leasen.

Thuiskantoren zijn de voorbije maanden vaste onderdelen van het interieur geworden. Gedaan met de laptop op de keukentafel. Om langere periodes geconcentreerd van thuis uit te werken, heb je je eigen plek nodig. Dat richt je best in zodat je gemakkelijk en comfortabel werkt. Wat je precies nodig hebt, verschilt bij iedereen. Een compact hoekje met een multifunctionele bureaustoel en een makkelijk verbergbaar tafelblad? Of je eigen kamer met opbergkasten, zitplaatsen voor bezoekers en een ruim bureau?

Zowel consumenten als professionelen kunnen leasen. Maandelijks betaal je een klein bedrag. Op het einde van de leasingtermijn beslis je of je je meubel houdt of inruilt. De perfecte home office zonder een smak geld neer te moeten leggen, het kan.

Nu of nooit voor jouw home office: solden, leasen of huren (mastermeubel.be)

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn