Leden

U bevindt zich in het professionele gedeelte van de website

Japanse (eetkamer)banken van SOFACOMPANY

Een samensmelting van Japanse en Scandinavische ontwerptradities, de Japandi-stijl kenmerkt deze minimalistische serie van SOFACOMPANY. De banken en eetkamerbanken – met of zonder rugleuning – in de Umi serie hebben strakke lijnen en natuurlijke materialen. Ze passen delicaat in woon- en eetkamers van alle stijlen.

De lijnen van de zitting zijn eenvoudig, strak en toch uitnodigend. Umi stoelen nodigen uit om te gaan zitten en de tijd te nemen – voor een maaltijd, een sociaal samenzijn of een rustig moment. De poten, in eiken- of walnootfineer, omsluiten het frame van de zitting en benadrukken de eenvoudige uitdrukking ervan. De algehele look is minimalistisch en stijlvol.

Het Umi-gamma van SOFACOMPANY omvat een dagbed en eetbanken – met of zonder rugleuning – verkrijgbaar in verschillende afwerkingen. De twee standaardkleuren die worden aangeboden, Agnes Brown en Moss Rust, sluiten bijzonder goed aan bij de expressie van deze collectie.

Agnes Brown is een zachte stof met een gemêleerd effect. De stof is gemaakt van polyester en biedt een grote duurzaamheid en lichtechtheid, voor een lange levensduur en eenvoudig onderhoud. De kleur combineert natuurlijke bruintinten met offwhite tinten. Moss Rust is een chenille stof met een mat oppervlak dat doet denken aan bosmos. De stof is heel zacht en straalt een warme roesttint uit. De stof is ook gemaakt van polyester en biedt dezelfde voordelen als Agnes Brown. Beide voldoen aan de OEKO-TEX® 100-normen.

UMI BENCH

Afmetingen: H 40 x B 200 x D 84 cm, Materiaal: hout en textiel

UMI EETBANK

Afmetingen: H 89 x B 161 x D 62 cm, Materiaal: hout en textiel

SOFACOMPANY is een Deens designmerk met als missie Deens design van hoge kwaliteit voor iedereen toegankelijk te maken. Dit is mogelijk dankzij een uniek concept om de hele waardeketen te beheren, van ontwerp over productie tot verkoop. Alle ontwerpen worden bedacht door het team van gepassioneerde ontwerpers van het merk en de materialen worden zorgvuldig geselecteerd met aandacht voor mens en milieu. De collectie van SOFACOMPANY is te vinden in meer dan 30 winkels in heel Europa of op sofacompany.com.

 

 

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn