Leden

U bevindt zich in het professionele gedeelte van de website

Internationale designprijs valt binnen bij Berghoff

De Red Dot Awards, wereldwijd erkend als één van de meest prestigieuze onderscheidingen voor uitmuntend design, hebben een Limburgse winnaar opgeleverd. De messenserie Dina Ion van Berghoff mocht na een zware competitie, naar huis met de Red Dot Product Design 2024 Award. Een mooie erkenning voor het team van Raf Vanthoor (Berghoff Worldwide) en Hilde Rutten (Berghoff Belgium).

De messen van deze serie zijn gemaakt van roestvrij staal en beschikken over ergonomische handvatten in hout van premium esdoorn. Volgens de jury hebben deze messen veel esthetische én functionele troeven, zoals een zachte, comfortabele grip en de scherpe voor veel snijplezier. Als motivering voor de toekenning van de award, stelt de jury dat zowel professionals als thuiskoks met het product aan de slag kunnen gaan. Deze 3-delige set bestaat uit een gekarteld universeel mes, een koksmes en een santoku-mes.

Berghoff is blij met de onderscheiding. Het geeft vast en zeker een duwtje in de rug om de commerciële uitrol in België en het buitenland te versnellen.

https://berghoff-belgium.be/

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn