U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Interieur- en keukenbouwer Vanlaer laat zijn fysieke showroom achterwege

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Interieur- en keukenbouwer Vanlaer laat zijn fysieke showroom achterwege. Klanten worden voortaan uitgenodigd in de werkplaats of in een nieuwe pop-up in het centrum van Hasselt. ‘Zo komen we op een innovatieve manier tegemoet aan de vraag van de klant’, zegt zaakvoerder Christof Vanlaer.

‘Steeds meer bedrijven trekken weg vanuit de stad en vestigen zich buiten het centrum. Met onze pop-up in centrum Hasselt kiezen we net voor het tegenovergestelde, zodat we de struinende wandelaars inspireren’, aldus Christof Vanlaer. ‘Tel daar de kracht van onze nieuwe rebranding bij, en we zijn ervan overtuigd dat we de aandacht van voorbijgangers wel degelijk zullen trekken.’

In de pop-up kan je alleen terecht op afspraak. ‘Zwemmen we hierdoor twee keer tegen de stroming in? Misschien wel’, zegt medezaakvoerder Bart Vanlaer. ‘Zeker als we kijken naar collega-bedrijven. Maar daar kiezen we bewust voor. Door deze aanpak, krijgen we ook het doelpubliek tegenover ons dat echt op zoek is naar wat wij realiseren. En die mensen staan we met veel plezier en professionaliteit te woord.’

Vanlaer opent trouwens ook het atelier om bezoekers te ontvangen. ‘Daar laten we zien waar ons vakmanschap echt om draait.’ Het moet gezegd: een atypische marktbenadering. Verfrissend is het zeker!

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn