U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Inside blinds: gordijnen uit Roeselare

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Raambekleding speelt een bepalende rol in het interieur. Want niet alleen is er de belangrijke functionaliteit van gordijnen, in de juiste uitvoering zijn die vooral ook een decoratief element. Het Belgische Inside Blinds staat al meer dan dertig jaar garant voor hoogwaardige raamdecoratie, en heeft voor ieder raam een geschikte bekleding. Op zoek naar de gepaste gordijnen? Inside Blinds leidt je rond in huis, en geeft je handige tips en tricks om in elke kamer de juiste raambekleding te hangen.

Van het nachtkastje

Als eerste stop houden we halt in de slaapkamer. Ofwel de plek in huis waar comfort het hoogste goed is, en waar we welverdiende rust kunnen vinden na een drukke dag. Wist je dat slapen in volledige duisternis goed is voor je nachtrust en gezondheid? Bij Inside Blinds kan je niet alleen voeringstoffen vinden die variëren in lichtdoorlatendheid, je vindt er ook dim-outstoffen. Een soepeler alternatief voor traditionele verduisteringsstoffen en bovendien in heel wat meer kleuren en texturen beschikbaar. Met licht getinte vouw-, over- of rolgordijnen geef je de ruimte ten slotte een knusse toets.

Tot de keukenmuur

De keuken is zonder twijfel het hart van de woning. Het is dé plek in huis waar we samenkomen -en leven, waar we koken en werken. De ideale raambekleding draagt niet alleen bij aan de huiselijke sfeer, maar het is ook functioneel en onderhoudsvriendelijk. Houten jaloezieën zijn alvast een geschikte optie want met een simpele veeg zijn ze schoon. Bevinden je ramen zich ver genoeg van het kookgedeelte? Dan kan je ook voor over- of vouwgordijnen kiezen. Inside Blinds tipt je alvast de unieke W.E.T.-behandeling waarmee je een stof waterafstotend en vlekbestendig maakt. Daarnaast zorgt het ervoor dat je raamdecoratie nadien weinig tot geen onderhoud nodig heeft: een perfecte match voor het drukke keukenleven!

Richting de badkamer

Hoewel grote raampartijen met een mooie natuurlijke lichtinval een badkamer tot een hoger niveau tillen, zijn pottenkijkers natuurlijk minder fijn. De Squid-raamdecoratie van Inside Blinds biedt de best of both worlds want deze zelfklevende bekleding is transparant, maar met een gevoel van privacy. Omdat het bovendien volledig vochtbestendig is en tegen hoge temperaturen kan, is de Squid-raambekleding een fijne additie op de badkamersfeer.

Naar de woonkamer

In de woonkamer kan je zowat iedere kant uit. Hier baseer je je raambekleding op wat je zelf belangrijk en mooi vindt. Ben je gebrand op je privacy? Met vouwgordijnen houd je ongewenste blikken gemakkelijk buiten. Voor een meer gelaagde look kan je transparante gordijnen combineren met verduisterende stoffen. Zo heb je door de dag heen voldoende zonlicht, terwijl je tijdens gezellige avonden jezelf volledig kan afsluiten van de buitenwereld. Wat je ook verkiest, in het uitgebreide gordijnenassortiment van Inside Blinds vind je steeds de bekleding die bij jou en je interieur past.

Om te eindigen in…

In het home office zorgen orde en netheid voor opperste concentratie. En ja, daar helpt ook de keuze in raamdecoratie bij. Zo creëren rolgordijnen die strakke, haast opgeruimde, look die je nodig hebt. Bovendien controleer je gemakkelijk het zonlicht dat binnen valt – lastig wanneer het net op je computerscherm valt. Vouwgordijnen hebben hetzelfde comfort, maar afgewerkt in een natuurlijke tint geven ze de ruimte daarbovenop een knusse laag.

 

Over Inside Blinds

Al meer dan dertig jaar levert Inside Blinds kwalitatieve raamdecoratie op maat. Het Belgische bedrijf uit Roeselare put uit een rijke ervaring en kennis vanuit de textielindustrie, wat resulteert in een uitgebreid assortiment raambekleding. Van diverse gordijnen, vouwgordijnen, rolgordijnen en paneelgordijnen uit luxueuze stoffen tot hoogwaardig afgewerkte houten jaloezieën: alle producten worden zorgvuldig ontworpen en vervaardigd in het eigen atelier. Bovendien werkt Inside Blinds nauw samen met weverij Lampe Textiles uit Tielt, waar een groot deel van de gebruikte stoffen geweven wordt. Inside Blinds is een toonaangevende speler op de markt en verdeelt haar producten internationaal vanuit verschillende Europese showrooms.

 

www.insideblinds.com

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn