U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

In memoriam Bernard Deheegher

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Droevig nieuws uit de meubelwereld. Bernard Deheegher is woensdag op 71-jarige leeftijd van ons heengegaan. Bernard was 34 jaar in dienst van BelgoFurn, de exporttak van de Belgische hout-, meubel- en textielvereniging Fedustria en zette Belgofurn écht op de kaart.

Hij wordt door insiders in de sector beschouwd als een van de deskundigen met de beste connecties in de internationale meubelwereld. Tijdens ontelbare buitenlandse reizen en internationale beurzen legde Bernard Deheegher waardevolle contacten met nieuwe zakenpartners voor de Belgische meubelindustrie. Was er ergens een VIP-event of feestje te Keulen of Reims, dan liep je gegarandeerd Bernard tegen het lijf.

Door zijn open, vriendelijke en voorkomende manier van doen, werd Bernard, gevormd als Jezuïet, ook gewaardeerd als een aangename en betrouwbare gespreks- en zakenpartner. Ook het Gregoriaans festival van Watou gaf hij mee vorm en stuurde hij aan. De redactie van Meubihome wenst zijn familie en vele vrienden veel sterkte en moed toe.

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn