Leden

U bevindt zich in het professionele gedeelte van de website

In Kuala Lumpur lopen ze al warm voor MIFF

Door de sterke internationale vraag is de Malaysian International Furniture Fair (MIFF) uitgebreid. Dit maakt het grootste meubelevenement van Zuidoost-Azië spectaculairder dan ooit, nu het 30 jaar bestaat.

De mijlpaaleditie vindt plaats van 1 tot en met 4 maart en heeft opnieuw de volledige capaciteit bereikt op de twee locaties – Malaysia International Trade & Exhibition Centre (MITEC) en World Trade Centre Kuala Lumpur (WTCKL).

De MIFF, georganiseerd door Informa Markets Malaysia, maakt zich op voor een nieuw druk seizoen dat de impact van de beurs op de wereldwijde meubelhandel van de afgelopen decennia onderstreept en het tot een niet te missen beurs maakt.

Het vierdaagse evenement, dat een recordstijging van 19% in orders naar US$1,21 miljard en 673 exposanten in 2023, bereidt zich voor op meer dan 20.000 bezoekers uit maar liefst 140 landen en regio’s.

MIFF 2024 zal 17 hallen omvatten met een oppervlakte van 100.000 m² om exposanten uit Maleisië, China, Hongkong, Japan, Indonesië, Singapore, Zuid-Korea, Taiwan, Thailand, Turkije, de VS en Vietnam te laten zien met een divers aanbod aan producten en innovatieve ontwerpen.

De show is ook de grootste exportshow van Maleisische massief houten meubelen en kantoormeubelen in Zuidoost-Azië.

Er staat je een nieuwe ervaring te wachten, van een gloednieuwe app tot gouden MIFF-munten in beperkte oplage voor gelukkige overzeese bezoekers die zich voor 16 februari registreren, klantenbindingspremies en een virtueel boomplantprogramma om de aandacht te vestigen op duurzaamheid.

De MIFF Furniverse App zal een essentiële metgezel zijn voor bezoekers om hun reis naar leveranciers te personaliseren en te kiezen uit duizenden producten op de twee locaties.

Geregistreerde overzeese kopers kunnen gebruik blijven maken van de speciale business event lane bij immigratiecontrolepunten bij aankomst in Terminal 1 en 2 van Kuala Lumpur International Airport en limousinevouchers ophalen bij de MIFF Courtesy Counters. Bezoekers die de beurs voor het eerst bezoeken, komen in aanmerking voor een gratis hotelovernachting op basis van het principe first come-first served. Dat loopt via het populaire VVP-programma (Valued Visitor Privilege) van de beurs.

Als onderdeel van de viering van het 30-jarige bestaan van MIFF komen exposanten en kopers samen in een virtueel boomplantinitiatief om aandacht te vragen voor een meer duurzame samenleving. Met het planten van bomen willen we het bewustzijn vergroten van een duurzamere toekomst voor de industrie waarin hout de meest milieuvriendelijke grondstof is.

Deelnemers kunnen zich opnieuw verheugen op meerdere netwerkevenementen zoals Buyers’ Night en MIFF Industry Seminars om meer contacten te leggen en nieuwe inzichten op te doen.

‘We willen dat iedereen zich uitzonderlijk voelt als ze door de MIFF-deur lopen. We zitten al 30 jaar in de branche en we groeien nog steeds met betere inhoud en een betere ervaring voor bezoekers. Dit jaar zijn we uitgebreid naar 17 hallen, de MIFF Furniverse App zal kopers in staat stellen om het meeste uit de vier dagen te halen en een plezierige en nieuwe producten, ontwerpen, trends voor de nieuwe generatie consumenten en belangrijke zakelijke contacten te leggen. consumenten te ervaren en belangrijke zakelijke contacten te leggen’, zegt mevrouw Kelie Lim, General Manager van MIFF.

Dit jaar heeft de MIFF Furniture Design Competition, in lijn met de viering, het thema “Chair-Volution: Celebrating 30 Years of Innovation and Design” dat deelnemers uitdaagt om een opvallend ontwerp te maken dat de MIFF-erfenis voortzet om jonge ontwerpers aan te trekken.

De winnaars worden bekendgemaakt op de derde dag van de show.

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn