U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

In 3 stappen naar jouw favoriete eettafel

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Waar onze eettafel tot enkele jaren geleden puur praktisch diende en we enkel en alleen ons ontbijt, lunch en diner aan aten, zien we vandaag de dag dat de eettafel een steeds belangrijker onderdeel wordt van onze volledige inrichting. Of het nu gaat om het lezen van de krant of het borrelen met vrienden, bijna alles gebeurt in de keuken. Niet voor niets is de keuken in veel huizen daarom ook zo goed als volledig geïntegreerd in de woonkamer. Het is dan dus ook belangrijk dat je kiest voor een eettafel die enigszins aansluit op de stijl van de rest van je huis. Kortom, tijd om hier eens goed naar te kijken. Het blijkt namelijk dat veel mensen het best een uitdaging vinden om een geschikte eettafel te kunnen vinden. Speciaal daarom hebben wij een aantal tips voor je, die je hierbij kunnen helpen.

Het budget

Zonder budget is het lastig zoeken, mits je natuurlijk nergens over na hoeft te denken. Aangezien dit bij de meeste mensen niet het geval is, is het aan te raden om voor jezelf van te voren een budget te bepalen. Houd er hierbij ook rekening mee dat er ook nog 4, 6 of zelfs 8 stoelen omheen gekocht moet worden indien je deze nog niet hebt. Wel is het aan te raden om je budget niet te serieus te nemen, maar aan te houden als indicatie. Het zou zonde zijn dat je een prachtige tafel hebt gezien van 2.000 euro en je met jezelf een budget van 1.800 euro hebt afgesproken. Calculeer daarom dus ook altijd 10 tot 15 procent speling in.

Begin je zoektocht online

Het grote voordeel aan de huidige tijd, is dat we online echt alles kunnen opzoeken. Dat geldt niet alleen voor het vergelijken van vaste lasten zoals telefoon, televisie en internet vergelijken, maar ook voor kleding, meubels, auto´s en vakantie is het internet perfect. Het voordeel hieraan is namelijk, dat je eenvoudig een selectie kunt maken van al je wensen en dan dus ook alleen de eettafels ziet die binnen de door jouw gestelde criteria vallen. Ga je naar een meubelzaak, dan is het misschien vooral in het begin allemaal net iets overzichtelijker. Je doet er daarom dus ook verstandig aan om vast wat rond te neuzen op het internet.

Bezoek verschillende meubelwinkels

Nadat je je eerste ideeën hebt opgedaan, is het belangrijk om de verschillende tafels in het echt te gaan bekijken. Hierbij is het van belang dat je ervoor zorgt dat je ze goed uitprobeert en dus niet alleen kijkt naar de kleur en het materiaal. Hierbij moet je er dus ook aan denken om even aan de tafel te gaan zitten en te kijken hoe bepaalde stoelen hier ook bijpassen. Het kan namelijk heel goed zijn dat je al stoelen hebt, maar deze niet passen onder de tafel die jij hebt gezien. Nadat je verschillende tafels hebt bekeken en wat foto’s hebt gemaakt en informatie hebt ingewonnen, is het verstandig alles even op je in te laten werken, zodat je op basis daarvan je keuze kunt maken.

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn